18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leicester City-Newcastle United-7. May 2021 20:30

Units 1/10 Vandt
Leicester City vs Newcastle United
Begge hold scorer: ja
May 7, 2021 20:30
Udgivet May 7, 2021 07:35
Kamp: Leicester City – Newcastle United
Tip: Begge hold scorer
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Leicester gav deres konkurrenter mere håb i den seneste runde, da de spillede 1-1 mod Southampton, på trods af de var en mand i overtal siden 10. minut. Leicester står nu på 63 point og på en 3. plads med fire runder tilbage af Premier League. Under dem kommer Chelsea med 61, West Ham og Tottenham med 58 og 56. Det betyder også at Leicester ikke kan hvile på lauerbærene, men det kan måske blive en ulempe for dem.

Newcastle tabte senest 0-2 til Arsenal, hvor de ramte en skidt offensiv dag. Der er ellers et Newcastle hold, der har spillet 1-1 mod Liverpool, vundet 3-2 over West Ham og 2-2 på Tottenham i deres seneste fem kampe. De har faktisk vist rigtig fine offensive værktøjer på det seneste, og nu har de også både Saint-Maximin og Calum Wilson tilbage. 

Steve Bruce er i lang tid blevet kritiseret for at spille for defensivt i Newcastle, men det har været noget han har følt sig nødsaget til for ikke at rykke ned. Nu er Newcastle dog tæt på reddet med 9 point ned til Fulham og fire kampe tilbage. Det betyder også at de kan spille mere frit og offensivt nu, noget som Newcastle rent faktisk har spillerne til. 

Leicester er ikke perfekte defensivt og Newcastle kan sagtens true dem. Omvendt så bør Newcastles defensiv også være tilpas dårlig til at Leicester scorer. Newcastle mangler i øvrigt også Lascelles og Schär.


Leicester City – Newcastle United Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Leicester
Newcastle United
Odds are subject to change. Last updated 7. maj 2021 21:06.

Leicester City – Newcastle United Head 2 Head


Skriv et svar