18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Legia Warszawa-Sl. Prag-26. August 2021 21:00

Units 4/10 Tabt
Legia Warszawa vs Sl. Prag
Sl. Prag vinder
26. august 2021 21:00
Cashpoint
Tippet til 2.20
Udgivet 26. august 2021 12:10
Slavia Prag skuffede fælt mod Ferencvaros, da man blev slået ud af Champions League-kvalifikationen med 2-1 samlet. Slavia dominerede begge kampe totalt, men et 2-0 nederlag i 1. kamp kostede dyrt, da man egentlig skabte flest chancer. På hjemmebanen dominerede man massivt og trykkede på til det sidste, men måtte nøjes med 1-0.

Derfor er denne Europa League-kamp enorm vigtig for tjekkerne, da man skal sikre sig et gruppespil i en turnering, som man sidste år havde en rigtig flot kampagne, da man slog både Leicester og Rangers ud inden Arsenal blev endestationen i semifinalen.

Slavia Prag har da også en stærk og bred trup, og den har væsentligt mere kvalitet end Legia. Legia tabte samlet til Dinamo Zagreb i CHL-kvalifikationen, og man tabte 1-0 hjemme. Jeg vil vurdere Slavia Prag til at være et noget stærkere mandskab end Dinamo Zagreb. Legia har haft store problemer offensivt, hvor man ikke har kunnet score mål og i den grad har bøvlet med at skabe chancer.

Således scorede man mod Slavia Prag på to vilde afslutninger udenfor feltet, man havde i alt tre afslutninger i kampen, og man scorede 0, 16 i alt på xG. Alligevel formåede man at få 2-2 med hjem efter massivt pres, hvor tjekkerne havde bolden i 60 procent af tiden.

Mod Zagreb scorede Legia også under 1 i xG i begge kampe, og det har været et generelt billede for polakkerne, der i forrige runde scorede sølle 0,46 i xG mod oprykkerne fra Radom, som man tabte 3-1 til og tillod 24(!) afslutninger imod. Forinden slog man Wisla Plock 1-0, men med sølle 0,31 i xG. Det er bestemt ikke en polsk mester, der skaber mange chancer pt.

Der er ingen tvivl om, at hjemmebanefordelen vejer tungt, og den bliver også voldsom i dette opgør. Det er dog ofte til at tage brodden af trykket, hvis man formår at sætte sig på bolden og diktere spillet. Det mener jeg i høj grad, at udeholdet får brug for her, for de har kvalitetsmæssigt så meget mere at komme med en Legia. Legia har ganske vist haft en friweekend, da det polske forbund aflyste weekendens ligakamp af hensyn til denne EL-kvalkamp. Det skal være en fordel, men Slavia sparede flere profiler som Stanciu og Tecl i weekenden, og det vidner om en kamp, der prioriterer meget.

Olayinka, der er sat i forbindelse med FCK, er ikke med.

Uafgjort vil sende dem i forlænget uanset resultat, så Slavia er desværre ikke presset af 2-2-resultatet fra 1. kamp.

Legia Warszawa – Sl. Prag Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 27. august 2021 07:56.

Legia Warszawa – Sl. Prag Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar