18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Legia Warszawa-Bodø/Glimt-14. July 2021 20:00

Units 1/10 Vundet
Legia Warszawa vs Bodø/Glimt
Legia Warszawa vinder
14. juli 2021 20:00
Mr Green
Tippet til 1.85
Udgivet 14. juli 2021 04:25
De polske mestre Legia slog de norske mestre Bodø/Glimt med 3-2 i det første opgør i Norge, og nu venter returkampen i Polen.

For Legias vedkommende er sæsonen ikke startet endnu, hvilket betyder at de har spillet et hav af træningskampe for at være klar til disse kvalifikationskampe til Champions League, bl.a. med to sejre i de seneste to kampe mod polske modstandere. Legia dominerede det omvendte opgør, særligt i første halvleg, hvor de kom blæsende ud.

Bodø/Glimt har ikke formået at overføre sidste sæsons succes til denne. I den norske Tippeliga har de norske mestre allerede tabt flere kampe end de gjorde i hele sidste sæson, og nu står de altså også på randen til et exit i Champions League-kvalifikationen inden det for alvor er begyndt. Størstedelen af forklaringen skal højst sandsynligt findes i salg af profiler. Danskerduoen Kasper Junker og Zinckernagel, som brændte banen af i sidste sæson, er, som bekendt, begge væk.

Legia har mere europæisk rutine, og bør også være det bedre end de norske mestre, som har nok at kæmpe med i Tippeligaen.

Legia Warszawa – Bodu00f8/Glimt Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 17. juli 2021 00:43.

Legia Warszawa – Bodu00f8/Glimt Head 2 Head


Skriv et svar