Leeds vs Norwich – 24. jan. 20:45

Fodbold icon
Championship | Championship
Leeds vs Norwich
Norwich +1.50 (AH)
Tippet til 1.83
Units 6/10
Vundet +4,98
Udgivet 24. jan. 13:50

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Leeds så trætte ud i den seneste kamp hjemme og imponerede på ingen måde. Man skulle dybt ind i overtiden og få tilkendt et straffespark, før sejren kunne hentes hjem. Derudover har man et par defensive fravær, hvilket kan øge målchancerne hos Norwich.

✅ Norwich har en solid formkurve, hvor man blot har tabt to ud af de seneste tolv kampe på tværs af alle turneringer. Norwich har ikke tabt i de seneste fem kampe. Derudover har man ganske imponerende hentet syv point i tre kampe mod hold, som alle er placeret over dem selv i tabellen i form af Southampton, Hull og West Bromwich. Det må øge optimismen for, at man også kan skabe et resultat mod Leeds.

✅ Norwich har en virkelig farlig offensiv både i startopstillingen og på bænken, som sagtens kan hamle op med hjemmeholdets offensiv. Det taler for spilforslaget. Det ville ikke overraske mig, hvis vi rent faktisk så en overraskelse i dette opgør.

Opgør i Championship mellem Leeds og Norwich, hvor bookmakerne har gjort hjemmeholdet til solide favoriter i kampen. Leeds rykkede ned i den seneste sæson fra Premier League og er en af favoritterne til at rykke tilbage op i det gode selskab.

Leeds er i øjeblikket placeret som nummer fire i ligaen. Efter en lidt svag periode i løbet af december måned, så er man kommet godt igen med fire sejre i de seneste fire kampe i år. Leeds har lidt afstand op til de to automatiske oprykningspladser, som pt. er placeret af henholdsvis Leicester og Ipswich.

Norwich er placeret som nummer otte i ligaen med kun to point op til de vigtige play off pladser. Efter lidt ustabilitet tidligere i sæsonen, så har man på det seneste fundet formen og har blot tabt to ud af de seneste tolv kampe på tværs af alle turneringer. Det må alt andet lige give noget optimisme på holdet.

Holdnyt Leeds

Træner Daniel Farke har ingen nye skader eller fravær til kampen. Reservemålmanden Karl Darlow er fortsat ude med en skade, hvilket også er tilfældet for den stærke hollandske forsvarsspiller Pascal Strujk og langtidsskadede Stuart Dallas.

De defensive fravær hos Leeds kan betyde, at skotske Liam Cooper er tilbage i startopstillingen, efter han er blevet meldt klar efter sin mindre skade.

Den italienske landholdsangriber Wilfried Gnonto forventes desuden også at være fraværende til kampen med en tvivlsom status i skrivende stund.

Holdnyt Norwich

Træner David Wagner kan glæde sig over, at samtlige spillere er meldt klar til dagens opgør. Eneste fravær er til reserveforsvarsspilleren Danny Bath, som blev skadet i FA pokalkampen mod Bristol Rovers. Det må forventes, at Wagner benytter sig af den samme startopstilling, som i den seneste kamp mod West Bromwich.

Spilforslag

Leeds er betydeligt favorit hjemme mod Norwich, men jeg synes ikke værdien er fastsat korrekt, eftersom jeg vurderer, at udeholdet er en meget mere lige konkurrent til Leeds end bookmakerne kalkulerer med. Specielt i den seneste kamp hjemme mod Preston, der imponerede man på ingen måde og vi skulle helt hen til et straffespark fire minutter inde i overtiden, før sejren kunne hentes i land.

Modsat har Norwich imponeret mig på det seneste, hvor man har hentet syv point i tre kampe mod hold, som alle er placeret over dem selv i tabellen i form af Southampton, Hull og West Bromwich. Norwich har ikke tabt i de seneste fem kampe og har blot indkasseret to nederlag i de seneste tolv kampe på tværs af alle turneringer.

Leeds har utvivlsomt en fantastisk stærk offensiv, men det samme er tilfældet hos Norwich. Amerikanske Josh Sargent er tilbage og har scoret fem mål i otte kampe, mens unge Jonathan Rowe har scoret hele tolv mål i sæsonen indtil videre. Norwich har desuden også virkelige farlige folk på bænken, såsom eksempelvis Adam Idah og Christian Fassnacht, som tilsammen har scoret ti mål i sæsonen.

Jeg tror Leeds får det svært i dagens opgør og ser det slet ikke som en mulighed, at Norwich kan gå hent og overraske totalt med en sejr, hvor en af ovennævnte offensive kræfter kan blive en overraskende matchvinder i kampen.

Jeg ser dog den største værdi i at spille lidt mere sikkert og give Norwich halvandet mål handicap. Jeg ser chancevurderingen for det ekstra handicap som mere sikkert og vælger at sætte seks units på dette spil. Begge hold scorer synes også, at være et fint bet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Leeds – Norwich Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Leeds – Norwich

Leeds: Skader og karantæner

Norwich: Skader og karantæner

Leeds – Norwich Head 2 Head

Flere Tips

16. apr.
Units 4/10
Tippet til 1.95
Units 2/10
Tippet til 2.00
Units 1/10
Tippet til 1.57
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar