18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 68,6
TBP 107,4%
Hitrate 46,3%

Leeds United-West Bromwich Albion-23. May 2021 17:00

Units 2/10 Vandt
Leeds vs West Bromwich Albion
Leeds -1.00 (AH)
May 23, 2021 17:00
Udgivet May 19, 2021 10:56
Kamp: Leeds-West Bromwich
Tip: 1 AH-1
Odds: 2.02
Bookmaker: Mr Green
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .

Sidste runde i Premier League. Leeds har sikret sig en flot top 10 placering mens West Brom må en tur ned i the Championship. Der forventes små 9.000 engageret Leeds fans på lægterne.

Leeds har spillet en flot første sæson tilbage i Premier League, hvor de inden sidste kamp har sikret sig en top 10 placering. Bielsa’s drenge har særligt set gode ude de sidste par måneder af sæsonen, hvor blot én af de sidste ti er tabt men de har slået Man City & Tottenham samt taget point fra Chelsea, Liverpool og Manchester United. Særligt offensiven har vist gode takter, og har på de underliggende stats været det sjette bedste offensive hold. Det har kostet i den anden ende, hvor de har været mindre imponerende men overordnet set kan de være fint tilfredse.

West Brom har været nedykket i et par uger efterhånden og det kommer ikke just som en overraskelse. Big Sam’s drenge har på papiret et af de tre dårligeste hold i Premier League, og hverken offensiven eller defensiven har været noget at råbe hurra for. Pereira har været et lyspunkt for dem og mon ikke han bliver i ligaen men derudover er der langt mellem de gode historier. West Brom har i skrivendestund to kampe tilbage men af deres 36 spillet er 20 tabt. 12 af dem med 2+ og deriblandt et 0-5 nederlag til Leeds i det omvendt opgør.

Ingen af holdene har noget at spille for men Leeds fortsætter deres vanlige offensive stil, og det har givet pote på det seneste. Nu har de deres fans tilbage på stadion for første gang i lang tid. Selvom det blot er små 9.000 er det alligevel noget der burde motiverer dem ekstra og særligt hvis fansene bruger kampen til at vise deres tilfredshed ovenpå en flot sæson for de hvide.

West Brom har haft det svært, og særligt i det omvendt opgør mod Leeds. Der er gode chancer for at Leeds igen viser dem hvor skabet skal stå, ved at tage en forholdsvis sikker sejr.


Leeds United – West Bromwich Albion Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Leeds
West Bromwich Albion
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 23. maj 2021 17:17.

Leeds United – West Bromwich Albion Head 2 Head


Skriv et svar