18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -25,3
TBP 70,6%
Hitrate 34,6%

Leeds United-Tottenham Hotspur-8. May 2021 13:00

Units 2/10 Tabte
Leeds United vs Tottenham Hotspur
Tottenham vinder
May 8, 2021 13:00
Udgivet May 3, 2021 12:11
Kamp: Leeds – Tottenham
Tip: 2-tallet
Odds: 2,25
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ubetydelig hjemmebanefordel, mærkbare fravær og et udehold, som stadig kæmper for Champions League-billetter – Tottenham bør gå benhårdt efter sejren her.

Leeds

Hjemmeholdet har haft en fremragende sæson tilbage i det fineste engelske selskab, de har faktisk gjort det så godt, at der ikke er alverden tilbage at spille for i de sidste kampe. Leeds er sikre på endnu en sæson i Premier League, omvendt er der dog også langt op til de europæiske billetter til næste sæson. I seneste kamp imod Brighton var det også tydeligt, at der ikke længere er meget at spille for, det var en noget tandløs indsats af Leeds, som ellers kan levere fremragende offensiv fodbold. En stor grund til, at jeg kigger Tottenhams vej i dette opgør, er Leeds’ fravær af den defensive talisman Kalvin Phillips, han er uhyre vigtig for hele Leeds’ udtryk, og det har været tydeligt, hver gang de har måtte undvære ham. I denne sæson er det blevet til 7 nederlag i de 9 kampe Phillips ikke har kunne være med. Ydermere mangler de Raphinha, som sammen med Bamford har været den helt store offensive drivkraft. Det er to af de absolutte profiler de må gøre sig foruden.

Tottenham

Håbet lever for Spurs! Top-8 i Premier League er ekstrem tæt, og der skal kæmpes med næb og klør i de sidste fire kampe for bare at sikre sig Europa League-deltagelse, og hvis det går rigtig godt, kan de stadig nå at sikre sig Champions League-deltagelse. De har altså stadig masser at spille for. Ryan Mason har overtaget tøjlerne fra Mourinho, og det er svært at vurdere hans effekt endnu. Men det er blevet til to ligasejre ud af to mulige, og senest med en flot 4-0 sejr, dog på en lidt billig baggrund imod Premier Leagues svageste hold.

Spillet

Det skal kunne ses på Tottenham spillerne, at de stadig har masser at spille for i de sidste kampe. Der er stor forskel på de to mandskabers motivation forud for dette opgør. Læg dertil at, gæsterne har en stort set skadesfri trup og en af Premier Leagues stærkeste trioer i offensiven. Bale han stemplede for alvor ind i weekend med et flot hattrick imod Sheffield United, sammen med Kane og Son, kan han skabe store problemer for de fleste forsvarer i ligaen. Selvom vi stadig mangler at se Masons aftryk på Spurs, så må de offensive profiler nyde godt af et frisk pust på trænerposten, efter en lang sæson med Mourinho ved roret. Leeds har med deres kompromisløse spillestil indkasseret et hav af mål i sæsonen, det er kun fem hold, som har indkasseret flere mål. Til dette opgør er de så uden en af deres vigtigste defensive spillere, Kalvin Phillips, som styrer den defensive midtbane med hård hånd. Det er bekymrende så få point Leeds de får skrabet til sig, når Phillips ikke er på holdkortet, ydermere mangler en af deres vigtigste offensive spillere, Raphinha. Hjemmebanefordelen er som så ofte nævnt, ikke særlig betydelig uden tilskuere. Med Leeds’ fravær, den manglende hjemmebanefordel og Tottenhams motivation kontra Leeds’, så synes jeg at betalingen på en udesejr ser rigtig fin ud på nuværende tidspunkt.  


Leeds United – Tottenham Hotspur Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Leeds
Tottenham
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 8. maj 2021 13:30.

Leeds United – Tottenham Hotspur Head 2 Head


Skriv et svar