18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leeds – Liverpool-12. September 2021 17:30

Units 1/10 Tabt
Leeds vs Liverpool
Begge hold scorer
12. september 2021 17:30
ComeOn
Tippet til 1.64
Udgivet 12. september 2021 07:48
Selvom det blot et blevet til to point i sæsonens første tre kampe, har Leeds scoret i alle tre kampe, heriblandt en udekamp på Old Trafford og en hjemmekamp mod Everton. Leeds går ikke med kompromis med deres spillestil og det bør åbne op for en åben kamp mod Liverpool, som man også så i sidste sæson, hvor Liverpool vandt 4-3 i det første indbyrdes opgør.

Liverpool har fået styr på deres defensiv igen efter sidste sæsons problemer. Til kampen her er de dog uden deres stærke førstekeeper Alisson, hvilket betyder at unge Kelleher skal stå. Det må ses som en svækkelse, også selvom Van Dijk og co. har spillet til nul i to af de første tre kampe. Her har modstanden dog været bundhold som Norwich og Burnley, og hvis Leeds kan fortsætte takterne fra sidste sæson, hvor de var blandt de hold med det højeste målgennemsnit, så bør de også have fine chancer for at true Liverpools mål.

I de to opgør mellem Leeds og Liverpool i sidste sæson kom begge hold på tavlen. Et Leeds-mandskab, der skal jagte sæsonens første sejr og et Liverpool-hold, der er kommet fornuftigt fra start og skal bygge videre på det, lyder umiddelbart som noget, der kan kaste mål af sig i begge ender.

Leeds – Liverpool Odds


Leeds – Liverpool Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar