League Two – Top 3 placering – 30. juli 2022 16:00

Profit
256,4
TBP
112,2%
Hitrate
49,0%
895 Tips
Soccer icon
| England, League Two
League Two – Top 3 placering
Stockport i top 3
Tippet til 3.00
Units 2/10
Udgivet 25. jul. 18:58

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Stockport er blandt favoritterne til at vinde League Two.
  2. Stockport er oprykkere. De vandt National League med manér og har nu forstærket holdet med 4-5 til startopstillingen.
  3. Bradford, Northampton, Salford og Mansfield er ifølge oddsene deres største konkurrenter. Stockport er dog mand for mand på deres niveau og bedre offensivt end Northampton og bedre defensivt end feks Mansfield.

Det er ikke ofte man ser en oprykker fra National League være blandt favoritterne til at rykke op fra League Two. Stockport er dog en undtagelse og berettiget. Klubben fra Manchester området har rykket sig enormt det sidste års tid. Det startede med ansættelsen af Challinor i november 2021 og siden da så holdet sig ikke tilbage med blot fem nederlag i de efterfølgende 31 kampe og tog dermed den direkte oprykning. Challinor er ekspert i oprykninger, da han har gjort det seks gange tidligere. Til at hjælpe sig var et i forvejen godt hold som passede perfekt til hans offensive 3-5-2 formation. Op til denne sæson er truppen yderligere forstærket. Ind er kommet målmand Jaros (leje Liverpool), forsvarene Barclay (Yeovil), Lewis (Torquay) & Horsfall (Northampton). Midtbanespillerne Camps (Fleetwood) & Wright (York) samt angriberne Wootton (Notts) & Lemonheigh-Evans (Torquay). Her er Jaros, Horsfall, Camps, Wootton og Lemonheigh-Evans højst sandsynligt startopstilling kandidater. Det interessante ved det nuværende Stockport hold er at spillere i alle kæder kan bidrage med mål.

Der er flere kandidater til top 3 i League Two. Ifølge market er Bradford, Salford, Northampton og Mansfield deres primære kandidater. Det er nok ikke helt skævt.

Mansfield har de sidste par sæsoner været udråbt til top 3 kandidat. De var tæt på oprykningen sidste sæson men tabte playoff finalen (endte som 7’er) mens de året før blev nr 16. De har en stærk manager i Nigel Clough men fem mand, hvoraf 2-3 spillede en central rolle sidste sæson, er nu væk og blot to nye er indtil videre kommet til.

Northampton var milimeter fra den direkte oprykning sidste sæson og tabte efterfølgende playoff semifinalen til Mansfield. De er bygget op af en stærk defensiv som opvejer for en meget ufarlig offensiv. Midterforsvar Horsfall (nu hos Stockport) var deres næst-topscorer med ni mål. Kan de fortsat holde en stærk defensiv og få mål ud af nyankommende Hylton (tidligere scoret 20+ i L2 men nu 33) kan de igen blande sig i topstriden

Salford er svære at blive kloge på. Gary Neville & Co i ejerkredsen havde nok ikke regnet med 3 sæsoner i League Two men nu skal de i gang med den fjerde. De var tre gange tæt på playoff pladserne og har nu hentet den tidligere Man Utd U19 & U23 træner Wood til at hjælpe klubben. De har hentet nogle gode spillere efter League Two standard hvoraf angriber Hendry (tidligere St Johnstone) kan blive vigtig for dem.

Bradford gjorde lidt af et scoop ved at hente erfarne Mark Hughes ind som træner tidligere i år. Det gav ikke pote på den korte bane med flere point tab end sejre men han er et stort navn som kan tiltrække spillere. Sommeren er også brugt på udskiftningeri truppen og særligt defensiven har fået et løft. Bradford kan blande sig men offensiven er meget afhængig af mål fra Cook.

League Two er et monster af en liga og med hele 46 kampe og derudover diverse pokal-turneringer er intet givet på forhånd. Stockport kommer dog fra en fantastisk sæson, spillerne ved hvad der forventes af dem og de nye kommer alle med selvtillid i bagagen. Selvom andre byder sig til i toppen er Stockport mit mest oplagte bud på en top 3 kandidat.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

League Two – Top 3 placering Odds


League Two – Top 3 placering Head 2 Head


Flere Tips

24. mar.
Units 5/10
Tippet til 1.83
20:00
Units 2/10
Tippet til 1.90
20:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 1.77
Vis flere

Skriv et svar