Laver spilleren et ace i turneringen? – 14. maj 2022 11:00

BlameF laver ace
Tippet til 3.75
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 7. maj. 16:39
Majoren i Antwerp starter mandag middag. Jeg har kigget på en lille special her, som involverer danske BlameF fra Astralis. Vi skal på BlameF laver ace i turneringen.

Der flere grunde til vi skal på BlameF:
Først og fremmest har Bet365 undervurderet, at Astralis starter i Challenger Stage, som de med stor stor sandsynlighed går videre fra. Det betyder at man spiller alt imellem 4 som minimum og maks 11 maps i Challenger Stage. Min forventning er Astralis spiller 6-7 maps ca. i snit her, fordi de kan rende ind i nogen stærke hold ved 1-0 oppe, eller 2-0 oppe. Går man videre er man i Legends stage, som bygger på samme princip som Challenger Stage. Igen her skal vi forvente et snit på 6-7 maps, ja der ihvertfald også potentiale til flere. Så min forventning er i snit vi får minimum 12 maps og se, når man beregner Astralis chance for at kvalficerer sig fra Challenger til Legends stage. Det betyder som minimums forvetning skal BlameF bare have 1 ace på 45 maps. Plus der er mulighed for playoff kampene, som hvis man har held i sprøjten kan kaste helt op til 9 ekstra maps af sig.

BlameF deler spottet med K0nfig om at være holdets stjerne, og det er dem som plejer at levere flest frags for holdet. BlameF har især super god impact på CT Siden, hvor man til tider kan rende ind i et modstander hold som kommer løbende i runde hvor de intet har ofret at købe, og med silenceren på CT siden som våben, som gør det nemt at spray, så det oplagt spot at få et ACE på CT siden.

BlameF holder 4 aces på 94 maps siden han kom til Astralis, hvilket snitter hvert 23,5 maps (Måske også lige i overkanten til den postive side af variansen). Skalere vi samplen op på hans all time maps, er snittet hvert 37,9 map (824 maps med 22 aces). Men personligt synes jeg nærmest aldrig vi har set BlameF bedre end vi ser ham nu. Han har vilde maps til tider, hvor han bare buldre big time derudaf.

Alt i alt skal det her være en super god pris, hvor jeg ikke kommer under 30% chance.

Laver spilleren et ace i turneringen? – Odds


Laver spilleren et ace i turneringen? – Head 2 Head


Flere Tips

10. jun.
21:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 2.20
21:00
SpilXpoden – Leander
Units 1/10
Tippet til 6.00
21:00
Units 1/10
Tippet til 1.70
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Skuffende indsats af Astralis, gør BlameF ikke fik muligheden i Legends stage. Spillet var som sådan fint nok, BlameF spiller en vild turnering personligt, men det blev desværre ikke til et ace for ham.

Skriv et svar