Laval vs Troyes – 10. maj.

Fodbold Ligue 2
Laval
Troyes
10. maj.
21:45
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

10. maj.
21:45
Laval vinder
Tabt -2,00

Units

2/10
Laval vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Der resterer to runder i Ligue 2. Laval kæmper for playoff mens Troyes har halvanden ben i National 1 allerede.
  • Laval har spillet sig ud af top 5 med fire nederlag i de fem seneste. Det forlyder dog at truppen er optimistiske og opsatte på at vinde resten med håb om at rykke derind igen.
  • Troyes seneste kamp blev afbrudt af deres fans og ikke genoptaget. Det kan resulterer i en point-straf eller at de bliver taber dømt. Begge udfald betyder Troyes rykker ned uanset resultatet af deres resterende kampe.

| Sidst opdateret:


Analyse

Laval lå længe sikkert indenfor playoff pladserne i Ligue 2 men blot to sejre i de sidste ti kampe, har betydet at flere hold har overhalet dem. De er tre point og en dårligere målscorer efter Paris Fc. Alt andet end tre point slukker deres playoff drømme. Laval var seneste uden forsvar Diaw (fast), midtbanemand Bernard (backup) og Tell (rotation).

Troyes har haft en skuffende sæson. Efter flere år som elevatorhold og blandt de bedste i Ligue 2, de sæsoner de var nede og vende, er nedrykning til National 1 nu meget realistisk. Troyes har seks point op med seks tilbage at spille om. Værre er at seneste kamp mod Valenciennes måtte afbrydes grundet tilskuer uroligheder. Troyes fans kastede romerlys og røgbomber ind på banen og nogen af spillerne kastede dem tilbage mod deres egne fans. Det fik dommeren til at afbryde kampen og ikke genoptage den igen. I Frankrig er straffen oftest en point-straf eller at blive taber dømt. Uanset hvilken er konsekvensen at Troyes rykker ned.

Kommissionen er sat til at mødes tirsdag d. 7/5 men de møder/sager bliver til tider udskudt, hvorfor man på nuværende tidspunkt ikke kan sige hvornår straffen bliver afsat og om det bliver før denne kamp. Troyes var seneste uden forsvar Conte (fast), Bruus (rotation), Balde (backup) & Ntim (backup) samt midtbanemand Kante (rotation)

Troyes har hele 11 mand med kontraktudløb til sommer og sikkert flere som ikke ønsker at følge klubben med ned. Tvivlsomt hvor motiveret de er når deres fans angriber dem og en skrivebordsdom lader til at blive deres endelige.

Laval har været mindre imponerende på det seneste men lader til at have et gåpåmod inden de sidste to afgørende kampe. Selvom formen ikke er god er omstændighederne omkring trup og klub bedre end gæsternes.

Flere spilforslag

26. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:10
Xinyu Wang vs Jule Niemeier Roland Garros WTA
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar