18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Latvia-Kazakhstan-22. May 2021 19:15

Units 5/10 Tabt
Letland vs Kasakhstan
Letland vinder
22. maj 2021 19:15
Udgivet 21. maj 2021 22:08
Kamp: Letland – Kasakhstan
Tip: Letland vinder
Odds: 1,75
Bookmaker: Nordicbet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

VM i ishockey, Letland

Lørdag aften skal Letland bygge videre på deres flotte sejr over Canada, mens Kazakhstan spiller deres første kamp. Letland har hjemmebane, dog uden tilskuere, men de burde tage en sikker sejr over Kazakshstan, der bør satse på andre kampe for point.

Derfor skal du spille den:
Letland har uden tvivl fået et stort boost af selvtillid efter fredagens sejr over stormagten, Canada. Den skal de arbejde videre med, for hvis de taber denne kamp, så har fredagens kamp ikke haft den store betydning.
Kasakhstan har ikke et hold, der kommer til at have den store effekt på turneringen, hvor deres vigtigste kamp bliver kampen mod Italien nogle dage frem i programmet. Letland har fået spillet holdet en smule sammen i løbet af kampen mod Canada, hvor man var kyniske og udnyttede de chancer, som de kom frem til.

Det skal du holde øje med:
Det er Letlands anden kamp på 2 dage, hvilket kan gøre, at de er småtrætte efter fredagens kamp. Letland brugte en del kræfter på at holde føringen mod Canada, så det kan være et udmattet hold, der møder op til kampen.
Kasakhstan kom til VM med sejr i bagagen over Hviderusland i deres eneste træningskamp, hvor de fik en sejr. Kasakhstan kommer med nogle spillere fra KHL, mens de også har flere nationaliserede canadiske spillere, der har været en god ting for dem i forhold til deres forbliven i den bedste gruppe.

“Let’s Beat The Bookies”


Latvia – Kazakhstan Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 04:21.

Latvia – Kazakhstan Head 2 Head


Skriv et svar