18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Larne-AGF-22. July 2021 20:30

Units 1/10 Tabt
Larne vs AGF
Under 2.5 mål
22. juli 2021 20:30
Nordicbet
Tippet til 1.83
Udgivet 22. juli 2021 08:24
AGFs europæiske eventyr starter med en udekamp i Nordirland mod Larne, som blev nummer fire i den nordirske Premiership, men vandt play-off kampene om europæisk deltagelse. Larne har allerede spillet første runde af kvalifikationen, hvor de via to 1-0 sejre over walisiske Bala Town bookede billet til kampen mod AGF. Det var to ganske chancefattige opgør, hvor Larne i begge opgør havde en xG på under 1. Til gengæld formåede de også at holde Bala Town fra de store chancer.

AGF er en anden kaliber end Bala Town. Men i sidste sæson så vi, hvor svært danske hold kan have det i Europa, særligt når de er favoritter. AGF har forhåbentlig lært af lektien sidste år, men må stadig forventes at tage deres forbehold i udekampen, selvom de er pæne favoritter. Der er stadig tvivl om topscorer Patrick Mortensen, hvilket er en svækkelse af AGFs muligheder for at score.

Ingen tvivl om, at nordirerne vil kæmpe med alt hvad de har lært. AGF skal forsøge at bryde en tung defensiv op. Med tanke på, at det er det første af to opgør, og at AGF slutter på hjemmebane, så er der ingen grund til at stresse for århusianerne. Målfattig kamp i Nordirland.

Larne – AGF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 22. juli 2021 20:27.

Larne – AGF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar