18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Larne-AGF-22. July 2021 20:30

Units 2/10 Tabt
Larne vs AGF
Begge hold scorer: nej
22. juli 2021 20:30
Cashpoint
Tippet til 1.84
Udgivet 21. juli 2021 09:09
Uefa, Conference League.
Larne fra Nordirland er i Europa for første gang. De slog Bala to gange 1-0. AGF sjældne gæster i Europa men David Nielsen har fået samlet et taktisk stærkt hold. På trods af manglerne her.

Larne er med i Europa for første gang. De endte som 5'er i Nordirland og må regnes som et hold et par niveau over de danske. Truppen har et par mand der tidligere har spillet på højere niveau men uden at være iøjefaldende. Målmand Ferguson har spillet skotsk L1, forsvarene Bolger engelsk L1 og Kelly engelsk L2 mens midtbanespillerne Hughes og Randall ligeledes har spillet engelsk L1. Majoriteten dog primært med erfaring fra den nordirske, irske eller meget lave skotske og engelske rækker. Det er dog flot at de slog Bala to gange 1-0, da Bala trods alt har mere erfaring med forskellen på walisisk og nordirsk fodbold er nok ikke det store.

AGF er med i Europa igen og David Nielsen har om nogen fået sat skik på klubben. De har dog sagt farvel til et par gode spillere henover sommeren da Diks, Blume og Gabara har forladt dem mens topscorer Mortensen er fraværende. Erfarne Jesper Hansen er dog kommet til og AGF kan stadig stille med en stærk start 11'ere. Forsvaret var blandt deres forcer sidste sæson, hvor man på trods af 42 mål imod, stadig viste sig svære at scorer imod, og retfærdigvis blev hele 21 af de mål scoret af Fck og Fcm. To hold der er væsentligt bedre end modstanderne i Conference League kvalen.

Larne er debutanter og de fleste af spillerne kan man med rette sige er et niveau under Superligaen. De er et sub-top hold i en liga hvor de danske hold oftest vinder med 3-4-5+ mål over to kampe. AGF er ikke Europa vante og har et par mangler men kan stadig stille med et stærkt hold, hvor defensiven er blandt de bedre i Superligaen. Gode chancer for at de bidrager til at max et hold kommer på tavlen og mon ikke det bliver AGF.

Larne – AGF Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 22. juli 2021 20:27.

Larne – AGF Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar