Langtidsvæddemål – Turnering i sæsonen – Vinder – 4. nov. 00:10

Basketball icon
| NBA
Langtidsvæddemål – Turnering i sæsonen – Vinder
Boston Celtics
Tippet til 10.00
Units 3/10
Udgivet 3. nov. 14:29

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Boston har været et af de to skarpeste hold indtil videre

✅ Sammen med Denver har de den mest alsidige måde at spille på

✅ Jeg har god fidus til Celtics’ head coach, Joe Mazzulla, om at tage det seriøst

Det er tid til NBA’s nye format, The NBA In-Season Tournament, som er amerikanernes forsøg på at gøre grundspillet mere spændende. Gruppespillet starter i dag.

Seks grupper af fem hold. Alle hold i gruppen spiller én kamp mod hinanden. Efter det går alle #1-seeds videre, mens de to bedste #2-seeds også går videre som wildcards.

Efter gruppespillet fortsætter turneringen i et almindeligt knockout-format, som vi kender fra pokalfodbold her i Europa.

Boston er i gruppe med Brooklyn Nets, Toronto Raptors, Chicago Bulls og Orlando Magic. De bør vinde mindst tre her og formentlig alle fire. Selv med tre sejre bør de gå videre som #1-seed. Alle de andre holds kampe er meget nær 50/50, og jeg tror ikke, at andre hold ender med tre sejre.

Indtil videre har Boston Celtics og Denver Nuggets været i en liga for sig selv. De er levels over alle andre, og heldigvis er de på den modsatte side af hinanden. De kan først mødes i en eventuel finale.

Jeg har stadig Denver som et lidt stærkere hold, men jeg tror virkeligt ikke, at det er en turnering de går op i. De er de forsvarende mestre af ligaen, og de skal bare holde sig sunde og raske i grundspillet.

Derimod tror jeg bestemt, at Boston allerede tidligt vil slå sig fast som den største title contender. Det er et hold der i mange år har været på tærsklen til virkeligt at slå igennem, men de står stadig uden den helt store success.

Til denne sæson har de oprustet gevaldigt med Jrue Holiday og Kristaps Porzingis, hvilket gør dem til det pound for pound stærkeste hold i ligaen. De vil være favoritter i samtlige kampe – med undtagelse af en eventuel finale mod Nuggets.

Joe Mazzulla er en intens træner. Han har aldrig lagt skjul på, hvor meget han går op i at vinde. Som en ung træner bør han være langt mere motiveret end mange af de ældre herre i ligaen.

Lige nu har vi en del hold der ligger omkring odds 10. Jeg mener, at Denver Nuggets og Boston Celtics bør være markante favoritter. Der er ikke en verden, hvor de to hold respektivt skal være over odds 6.50.

Jeg går med det hold, der ser sultne og skarpe ud. Turnerningen starter i aften, og kører indtil d. 9/12. Du kan følge alle mine spil på X @ AndreasKrogh4.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Langtidsvæddemål – Turnering i sæsonen Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Langtidsvæddemål – Turnering i sæsonen

Langtidsvæddemål: Skader og karantæner

Turnering i sæsonen: Skader og karantæner

Langtidsvæddemål – Turnering i sæsonen Head 2 Head

Flere Tips

20. apr.
Units 4/10
Tippet til 1.93
Units 4/10
Tippet til 1.90
22:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 1.63
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar