Langtidsvæddemål – Turnering i sæsonen – Gruppe – Vinder – 11. nov. 02:10

Profit
57,3
TBP
106,1%
Hitrate
48,6%
212 Tips
Basketball icon
| NBA
Langtidsvæddemål – Turnering i sæsonen – Gruppe – Vinder
Gruppe C Vinder – MIN Timberwolves
Tippet til 5.50
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 9. nov. 14:45

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Timberwolves har gode matchups både offensivt/defensivt

✅ Timberwolves har været sæsonens bedste forsvar

✅ Odds bør være markant lavere

Jeg har allerede ét bet ude på, hvem der vinder NBA’s nye cup-format, The In-Season Tournament, som du kan læse HER. I denne artikel tager vi et kig på den vestlige konference’s gruppe C, og hvem der står med gode chancer for at vinde gruppen!

Før sæsonen gik i gang, var jeg meget varm på Timberwolves. Det er jeg stadig, og de har set virkeligt skarpe ud indtil videre. Et endnu bedre tegn er, at de stadig har områder, hvor de skal/vil blive skarpere.

Timberwolves har været sæsonens bedste forsvar indtil videre. Det giver god mening, når man har Rudy Gobert til at beskytte kurven, mens Jaden McDaniels er én af ligaens bedste one-on-one defenders. Læg oven i det at holdets superstjerne, Anthony Edwards, også er en fantastisk forsvarsspiller, og du har opskriften på success – især i et cup-format.

Anthony Edwards har igennem sæsonens første uger været en af de absolut bedste spillere i ligaen. Ant har scoret som det passer ham, og viser også klare tegn på, at hans afleveringsspil er blevet endnu bedre. Især hans playmaking kommer til at hjælpe ikke kun ham selv, men også hans holdkammerater.

Én af de få ting, der ikke har været en stor success, er holdets sekundære stjerne Karl-Anthony Towns. Den dominikanske big har set frustreret og uskarp ud indtil videre, men det bør ændre sig snart. Især i denne gruppe hvor de fleste hold er ret ‘’små’’.

Der kunne skrives flere sider om dette hold, men de vigtigste ting er nævnt oppe over. Én ekstra ting er dog deres bench unit. TWolves har flere af ligaens bedste bænkspillere som Naz Reid, Kyle Anderson, Shake Milton og Nickeil Alexander-Walker.

Twolves er i gruppe med Spurs, Warriors, OKC Thunder og Kings. I mine øjne matcher de godt op mod disse fire hold. De har en voldsom størrelsesforskel, gode defensive/offensive matchups, og mere dybde end alle disse hold.

Alle hold spiller fire gruppekampe, og det kræver minimum tre sejre for Timberwolves for at udfordre om førstepladsen i gruppen. Jeg er ikke enig i, at både Warriors og Kings skal være større favoritter end Twolves.

Wolves starter on the road i deres første to kampe mod Spurs og Warriors, for så at slutte hjemme i Minnesota mod Kings og OKC Thunder.

Det mest åbenlyse scenario i mine øjne er, at kampen mellem Warriors og Timberwolves kommer til at afgøre gruppen. I det opgør vil Timberwolves højst være odds 2.5-2.70 og formentligt noget lavere.
Som sagt kunne der skrives flere sider om det her spil, men det primære er, at jeg har Timberwolves til at være helt nede omkring odds 3 i denne gruppe.

Jeg har på fornemmelsen, at hvis turneringen var om 2-3 måneder, så ville de være store favoritter til at vinde gruppen. Der er SÅ meget upside på dette Timberwolves hold, og de bør kun blive bedre kamp for kamp.

Du kan følge alle mine spil på X @ AndreasKrogh4.

Opdag flere basketball på SpilXperten og få al information om NBA her.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Langtidsvæddemål – Turnering i sæsonen Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Langtidsvæddemål – Turnering i sæsonen

Langtidsvæddemål: Skader og karantæner

Turnering i sæsonen: Skader og karantæner

Langtidsvæddemål – Turnering i sæsonen Head 2 Head

Flere Tips

28. maj.
20:00
Units 1/10
Tippet til 1.72
Units 4/10
Tippet til 1.72
21:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.95
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar