18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Laci-FK Podgorica-15. July 2021 20:00

Units 1/10 Tabt
Laci vs FK Podgorica
FK Podgorica vinder eller spiller uafgjort
15. juli 2021 20:00
bwin
Tippet til 1.70
Udgivet 15. juli 2021 08:01
Laci fra Albanien og FK Podgorica blev begge nummer fire i deres respektive liga i sidste sæson, og skal derfor spille kvalifikation om at komme med til den nye Coference League. Det første opgør endte med en 1-0 sejr til FK Podgorica, og de kan dermed nøjes med uafgjort i aftenens kamp, hvis de skal videre i kvalifikationsturneringen.

Laci har tabt to træningskampe til nordmakedonske modstandere forud for kampene mod FK Podgorica. Kampene blev tabt 1-0 og 2-1, og tendens fra sidste sæson, hvor Laci havde problemer med at score mål ser ud til at fortsætte. I den albanske Super League scorede Laci blot 41 mål i 36 kampe, og med tanke på, at de har en status som top-4 hold, så er det ikke prangende.

FK Podgorica er en relativt nystartet klub, og har kun haft to sæsoner i den bedste række. Alligevel har de formået at blive nummer fem og senest nummer fire, hvilket er imponerende. De to ligaer er umiddelbart meget lige, hvis man kigger på UEFAs rangliste over klubfodbold.

Kampen spilles på Elbasan Arena, hvilket ikke er Lacis normale hjemmebane. Det er en timer på knap to timer væk fra Laci, hvilket kan vise sig at være dyrbart for Laci. FK Podgorica kommer til Albanien for at forsvare sig, og det lykkes de med.

Laci – FK Podgorica Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Laci
FK Podgorica
Odds are subject to change. Last updated 15. juli 2021 19:59.

Laci – FK Podgorica Head 2 Head


Skriv et svar