Kroatien vs Italien – 24. jun.

Fodbold EM
Kroatien
Italien
24. jun.
21:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

24. jun.
21:00
Kroatien vinder Draw No Bet
Push +0,00

Units

4/10
Kroatien vinder Draw No Bet %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Kroatien skal vinde, mens Italien kan nøjes med uafgjort
  • Kroatien løftede niveauet i 2. halvleg mod Albanien
  • Italien var forfærdeligt spillende mod Spanien og ser medgørlige ud

Analyse

Det er to formsvage mandskaber, der tørner sammen i dette enormt vigtige opgør, hvor Kroatien har brug for en sejr for at avancere, mens Italien kan nøjes med et uafgjort. Af den grund synes jeg, at asian-udgaven er en virkelig god variant, fordi Italien intet behov har for at angribe, fordi sejren ikke giver mere end det uafgjorte resultat. Naturligvis kan situationen være den, at kroaterne satser så meget til slut, at omstillingsmulighederne åbner sig så meget, at de ikke kan undlade at score.

Italien spillede en forfærdelig kamp mod Spanien og imponerede heller ikke mod Albanien, og selvom Kroatien også har set svage ud, så synes jeg, det er voldsomt at lade Italien være så klare favoritter oven på deres præstationer. De spillede en frygtelig kamp mod Spanien, hvor man tabte 1-0 på et selvmål, men kunne have tabt 5-0, og Italien havde nærmest intet at byde på offensivt.

Der kommer sandsynligvis ændringer i Spalettis start-11, men der må også være bekymringer oven på den præstation, og det kan sagtens give et påpasseligt og defensivt udtryk. Det primære fokus for Italien bliver at forsvare pointet hjem, og man skal i den grad ikke risikere noget. Den disciplin er italienerne stærke i, og jeg forventer, at man afgiver en del initiativ til Kroatien og muligvis forsøger at true på omstillinger.

Kroaterne har nemlig været udfordret på den del, og har set sløje ud i defensiven, hvor man har givet alt for nemme mål væk både mod Spanien og Albanien. Modric og co. har heller ikke været sprudlende, men offensiven har alligevel lavet pænt med chancer. Mod Spanien skabte man en del, men var uskarpe, mens man mod Albanien spillede en elendig 1. halvleg, men var ganske stærke i 2. halvleg.

Kroatien kan kun bruge en sejr, fordi man har -3 i målscore, og derfor kan 2 point aldrig blive nok som bedste 3’er. Til gengæld kan Italien være heldige at gå videre med 3 point, og derfor er presset til at tage initiativ og slippe håndbremsen mest hos Kroatien. Det tror jeg, bliver sundt for kroaterne, der har spillet lidt for låst, og som har brug for, at stjernerne kommer til at sprudle. Man har virkelig en trup med centrale spillere, der har prøvet meget, og som plejer at steppe op, når de virkelig gælder, og der plejer Modric at være forrygende.

Man kan tage det rene 1-tal, da Kroatien ikke kan bruge uafgjort, men jeg tror meget på, at Italien kommer til at så lavt og spille meget efter uafgjort, så jeg synes, der er pæn fordel i at have uafgjort med som indsats retur.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar