Kroatien vs Albanien – 19. jun.

Fodbold EM
Kroatien
Albanien
19. jun.
15:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

19. jun.
15:00
Kroatien vinder + Over 2,5
Tabt -4,00

Units

4/10
Kroatien vinder + Over 2,5 %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Tendenserne ved dette EM er mange mål og chancerige kampe
  • Kroatien skabte rigeligt mod Spanien trods 3-0-nederlag
  • Kroaterne skal vinde og gerne med flere mål

Analyse

Kroatien startede slutrunden forfærdeligt, da man i første gruppekamp tabte 3-0 til Spanien. Det var dog primært en resultatmæssig dårlig start, hvorimod man faktisk spillede en habil kampen og i perioder dominerede Spanien på bolden. Det er sjældent, at nationer har bolden mest, når de møder Spanien, men det vidner om kroaternes kvalitet på bolden inde centralt i banen, mens spanierne også tillod Kroatien initiativ, fordi man ville true på omstillinger.

Kroatien er ikke på det niveau, der bragte dem i VM-finalen i 2018, men de har stadig et kvalitetsmandskab, og de skabte rigeligt med chancer til at true spanierne, hvor de også brændte straffe undervejs. Man scorede over 2 på xG, og det er med en forventning om, at man også kommer til at lægge et stort tryk på Albanien.

Kroaterne har bragt sig i en svær position med det klare nederlag, og man skal absolut vinde her for at holde liv i mulighederne for avancement. Målscoren kan få betydning, fordi man i en gruppe med Spanien og Italien kan risikere at blive 3’er, og så kan målscoren blive vigtig i det samlede 3’er-regnskab, hvorfor man bør jagte målene, og derfor er over 2,5 tæt på at være favorit for mig.

Tendensen ved dette EM er da også mange mål, og jeg kan ikke se en kamp, hvor holdene vil være tilfredse med uafgjort. Det vil nemlig give en situation, hvor Albanien så skal slå Spanien i sidste gruppekamp, mens Kroatien er tvunget til at slå Italien. Derfor skal begge gå efter sejren i dette opgør, og det kan give en åben affære.

Albanien scorede EM-historiens hurtigste mål mod Italien, men tabte alligevel 2-1, og herfra blev det lidt af en langgaber. Det bliver sandsynligvis med mere offensive udtryk her, og der er næppe tvivl om, at Kroatien er væsentligt stærkere end albanerne. Albanien har dog nogle kvalitetsspillere imellem med Fulham-angriberen, Broja, på toppen, og Kroatien og så i nogle situationer tvivlsomme ud i defensiven overfor omstillinger – et område, som albanerne vil angribe dem på.

Flere spilforslag

23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Malmö FF vs KI Klaksvik Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
UE Santa Coloma vs FC Midtjylland Champions League Kvalifikation
23. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Samuel Vincent Ruggeri vs Richard Gasquet Verona
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Internacional vs Rosario Central Copa Sudamericana Final Stage
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Reilly Opelka vs Aleksandar Kovacevic Atlanta ATP
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skriv første kommentar

Skriv et svar