18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 66,5
TBP 100,6%
Hitrate 37,7%

Kroatien-Spanien-28. June 2021 18:00

Units 3/10 Vundet
Kroatien vs Spanien
Kroatien +0.50 (AH)
28. juni 2021 18:00
Nordicbet
Tippet til 2.51
Udgivet 27. juni 2021 18:06
Spanien er gjort til for store favoritter, når de i Parken skal op mod et rutineret kroatisk mandskab. Det ligner på forhånd et tæt og målfattigt opgør hvor under 2,5 mål også frister, men bedste spil er efter min mening 1X til 2,51.

Spiller for spiller så har Spanien det bedste og mest talentfulde mandskab – det er der ingen tvivl om. De har dog set noget besværet ud i deres første 2 gruppekampe hvor det blev til 0-0 mod Sverige og 1-1 mod Polen, hvor de i begge opgør var kæmpefavoritter.
I tredje og sidste gruppekamp fik de så endelig en sejr mod et svagt Slovakisk mandskab, der blev savet over med 5-0.
I alle Spaniens 3 gruppekampe har lukkeodds for spansk sejr været nede omkring 1,20 – 1,25, og helt generelt virker det som et hold der bliver pænt overvurderet af spillerne.

Kroatien er ikke hvad de har været, og efter de åbnede deres gruppe med et 1-0 nederlag til England, var det tvivlsomt om de overhoved ville komme med videre fra gruppespillet.
Det er dog et hold med en masse rutinerede kræfter, og efter 1-1 mod Tjekkiet tog de så en afgørende sejr på 3-1 over Skotland der sendte dem med videre.
Legenden Modric trådte i karakter med 2 fine præstationer, hvor det også blev til både mål og oplæg i sejren over Skotland.

Det er uden tvivl et stort slag for Kroatien at Lovren (midterforsvar/fast) sidder i ude med karantæne og Perisic (angreb/fast) er røget ud med covid-19.
Det har helt sikkert også været med til at trække odds op på kroaterne, og det er noget man skal tage med i sine overvejelser.

Perisic erstattes sandsynligvis af Ante Rebic der kommer med nogle fine stats fra sin sæson hos AC Milan. 11 mål og 6 oplæg på hvad der svarer til 22,7 hele fodboldkampe, må siges at være rigtig effektivt.
I forsvaret bliver det Caleta-Car der træder ind i Lovrens fravær, hvilket ligner en solid erstatning. Caleta-Car kommer fra en fin sæson som fast mand hos Marseille, der sluttede som nummer 5 i den bedste franske liga.
Han spillede hele kampen mod England.

Min vurdering er at kroaterne er svækket af de 2 fravær, men erstatningerne er altså ret udmærket.

Spaniens klart største problem er at de har spillet 3 gruppekampe som kæmpefavoritter, uden at få en eneste af deres offensive kræfter ordenligt i gang endnu.
Morata har sat en enkelt bold i kassen, men derudover brændt straffe og blevet pillet tidligt ud i alle kampene.
Ferran Torres har scoret et enkelt mål og Moreno har leveret 0 mål, et brændt straffe og 2 oplæg.

Positivt for Spanien er det helt klart at Sergio Busquets var med for første gang under dette EM, i deres sidste gruppekamp hvor de slagtede Slovakiet med 5-0.
En vigtig rutineret mand på den centrale midtbane, der ikke bidrager med noget offensivt, men med en masse defensivt.

Spanien er i øvrigt oppe på at have brændt 5 straffespark i træk nu, hvilket er helt håbløst. De kan blive hårdt udfordret hvis den her kamp går i straffekonkurrence.

Jeg tror det her nemt kan gå hen og blive en ret låst og taktisk affære i Parken, hvor kroaterne skal have fine chancer for at få et resultat med sig. I hvert fald i ordinær spilletid.

Kroatien – Spanien Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Kroatien
Spanien
Odds are subject to change. Last updated 28. juni 2021 17:57.

Kroatien – Spanien Head 2 Head


Skriv et svar