18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 156,3
TBP 108,3%
Hitrate 48,2%

Kroatien-Skotland-22. June 2021 21:00

Units 3/10 Vundet
Kroatien vs Skotland
Kroatien vinder
22. juni 2021 21:00
Cashpoint
Tippet til 2.35
Udgivet 21. juni 2021 09:55
Der er knald eller fald kamp tirsdag aften kl. 21.00 mellem Kroatien og Skotland, som begge står på ét enkelt point før gruppens sidste kamp. Vinderen af opgøret går sandsynligvis videre til 1/8-finalerne, men om det bliver som bedste 3’er eller som 2’er afhænger af kampen mellem Tjekkiet – England. Det er dog i og for sig ligegyldigt for disse to hold, som bare skal bekymre sig om at hente 3 point.

Kroatien har ikke spillet nogen synderlig god slutrunde, indrømmet. Ihvertfald offensivt har det været for tamt hvad Rebic, Perisic, Modric, Kramaric og hvad de ellers hedder har bragt. Defensivt har det dog været hæderligt for Kroatien, som egentlig får lukket England fornuftigt ned i første kamp, og efterfølgende heller ikke tillader alverdens mod Tjekkiet i deres 1-1 opgør.

Skotland spillede en godkendt kamp mod Tjekkiet i første runde, men endte alligevel med at tabe, da man mangler offensiv skarphed. Efterfølgende blev det til en af de mindst sindsoprivende kamp, da de spillede 0-0 mod England.

For mig at se så ligger det ikke særligt godt til skotterne, at de er tvunget til at skulle vinde kampen. De er dygtige når de har plads på backs eller i omstillinger, men når de skal kontrollere spillet, bliver det mere febrilsk for dem at skabe chancer. De havde en del afslutninger i opgøret mod Tjekkiet, hvor de stod for næste 60% af boldbesiddelsen. Disse chancer opstod dog primært af andenbolde og tidlige indlæg, det blev aldrig helt til de store åbenlyse chancer.

Kroatien bør være noget mere komfortable med at tage ansvar på bolden. Nok er det et aldrende hold, der har set sine bedre dage, men der er tonsvis af rutine, som ikke bør bliver rystet af situationen.

Oddset er steget en del på kroaterne over de sidste dage, og man kan spørge sig selv om det er retfærdigt. Skotland har hjemmebane fordelen i Glasgow med ca. 10.000 tilskuere, men det så vi ikke nogen kæmpe effekt af i deres kamp mod Tjekkiet.

Skotland har samtidig også fået konstateret Coronavirus i truppen, og her er der tale om unge Billy Gilmour. Det vides endnu ikke om flere skotske spillere, skal samme vej, men lige nu er udgangspunktet at de ikke skal.

Rutinen på Kroatiens landshold skal komme dem til gode her, og mine tanker om det skotske landshold er ikke høje, på trods af deres resultater har været godkendte.

Jeg mener godt at man kan finde 45% for en kroatisk sejr, selv på udebane mod skotterne.

Kroatien – Skotland Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Kroatien
Skotland
Odds are subject to change. Last updated 22. juni 2021 20:56.

Kroatien – Skotland Head 2 Head


Skriv et svar