18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Kristiansund BK-Brann-5. July 2021 19:00

Units 1/10 Vundet
Kristiansund BK vs Brann
Kristiansund BK vinder
5. juli 2021 19:00
LeoVegas
Tippet til 1.95
Udgivet 5. juli 2021 07:22
Kristiansund har fået en godkendt start på sæsonen og indtager pt. en fjerdeplads. Med tanke på, at holdene over Kristiansund har spillet både to og tre kampe mere, så er der gode chancer for, at Kristiansund kan blande sig i topstriden, som tyder på at blive tæt i år. Rosenborg har ikke ramt niveau, sidste års mestre fra Bodø/Glimt har allerede tabt flere kampe end de gjorde i hele sidste sæson, og Molde tabte deres seneste kamp. Dermed tegner det til at blive en sæson, hvor mange hold vil komme til at kæmpe med om topplaceringerne i Eliteserien. Sidste sæson endte Kristiansund lige udenfor det fine selskab på en femteplads. Kristiansund har vundet tre af deres fem hjemmekampe i sæsonen, og deres eneste nederlag på eget græs kom til sidste års mestre fra Bodø/Glimt.

Brann har fået en skidt start og står blot noteret for en sejr efter 11 kampe. Den ene sejr er kommet på eget græs. På udebane har holdet fra Bergen haft det svært, og her er det blot blevet til ét point i seks kampe.

Sidste sæsons to opgør mellem de to klubber endte begge 1-1, men Kristiansund har vundet de forrige tre kampe på hjemmebane mod Brann.

Kristiansund BK – Brann Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Kristiansund BK
Brann
Odds are subject to change. Last updated 5. juli 2021 18:56.

Kristiansund BK – Brann Head 2 Head


Skriv et svar