18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Kosovo – Spanien-8. September 2021 20:45

Units 4/10 Vundet
Kosovo vs Spanien
Spanien vinder til 0
8. september 2021 20:45
Unibet
Tippet til 1.71
Udgivet 7. september 2021 22:15
Spanien var under EM en smule shaky defensivt og så også sårbare ud overfor omstillinger imod Sverige. Til gengæld var de totalt suveræne mod Georgien i kvalifikationskampen forleden, hvor man vandt 4-0 og ikke gav meget væk. Det hænger naturligvis sammen med, at kvalitetsforskellen var stor, og Spanien havde da også bolden mere end 70% af tiden og dominerede totalt.

Spanien er ved at vende tilbage til de gamle dyder med suveræn boldomgang, og det er alt andet lige det bedste forsvarsspil for spanierne. Jeg tror ikke, at Kosovo kommer meget på kuglen her, og jeg synes, markedet giver Kosovo for meget i deres favør pga. det omvendte opgør, som endte 3-1. Kampforløbet var bare med total spansk dominans og et fåtal af chancer til Kosovo. Først da Unai Simon med driblinger midt på egen halvdel tabte den, kunne Besar Halimi sparke den i et tomt net fra 35 meters afstand. Derudover havde Kosovo ikke meget, og selvom hjemmebanefordelen vejer nogle procenter, så tror jeg, kampen kommer til at minde om det omvendte opgør, hvor scoringen altså var eneste afslutning på mål.

Eneste udfordring for Spanien er, at Laporte måtte udgå i pausen af opgøret mod Georgien og kommer ikke til at spille her. Han kan erstattes af Albiol eller Azpilicueta. Kosovo har dog også fravær, da Halimi er ramt af karantæne, mens Elbasan Rashani er skadet.

Kosovo – Spanien Odds


Kosovo – Spanien Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar