18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Kosovo-San Marino-1. June 2021 18:00

Units 1/10 Tabt
Kosovo vs San Marino
Kosovo -3.50 (AH)
1. juni 2021 18:00
Udgivet 1. juni 2021 06:36
Kamp: Kosovo – San Marino
Tip: Kosovo -1,5 (AH)
Odds: 1,89
Bookmaker: ComeOn

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kosovo har i de senere år udviklet sig som en ganske fornuftig fodboldnation. Det kan man også se på de klubber, som spillerne efterhånden har deres daglige gang i. Milot Rashica har i lang tid været den store stjerne, efter han har leveret fantastiske solopræstationer i Bundesligaen for Werder Bremen, men der er kommet langt flere dygtige spillere til. Arber Zeneli fra FC Reims, Ami Rrahmani fra Napoli og Vedat Muriqi fra Lazio. Faktisk er alle spillerne i truppen fra europæiske ligaer udenfor Kosovo, og langt de fleste top-15 ligaer i verden. 

Til dette opgør er de uden Bersant Celina, Florent Hadergjonaj og Fidan Aliti. I forhold til seneste kamp mod Spanien. Pånær Bersant Celina bør de allesammen dog godt kunne erstattes 1:1. 

Kosovo bør stå rigtig godt til San Marino. Der er slet ikke nogen tvivl om, at Kosovo kommer til at være mest på bolden, og lægge et offensivt tryk. San Marino kommer til at stå dybt, og så er det op til Kosovo at kombinere sig igennem. Kosovo er et teknisk rigtig stærkt hold, som har gode forudsætninger i pasningsspillet. 

Det er første gang at Kosovo og San Marino møder hinanden, hvorfor Kosovo måske ikke helt undervurdere deres modstandere. San Marino kan omvendt også godt blive overrasket over niveauet fra Kosovo, som ikke er den mest kendte fodboldnation. 


Kosovo – San Marino Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Kosovo
San Marino
Odds are subject to change. Last updated 1. juni 2021 17:57.

Kosovo – San Marino Head 2 Head


Skriv et svar