Kommunalvalget 2021 – 16. November 2021 20:00

Kommunalvalget 2021
Udnævnt som borgmester efter valget: Nej (Simon Aggesen)
20:00 16. nov.
Tippet til 2.80
Units 4/10
Vundet
Udgivet 5. nov. 13:37
Der er flere aspekter der spiller ind i, at vi faktisk mener, at Frederiksbergs nuværende borgmester, Simon Aggesen, er usikker på at beholde sin post.

For det første har den nuværende borgmester Simon Aggesen været involveret i en skidt sag omkring boligspekulation. Boligspekulanter og boligpolitikken har netop været et stort emne for Centrum-Venstrefløjen, og vi ser en opbakning særligt blandt unge, til at skabe et billigere boligmarked, der ikke er spekulantsejet.

For det andet er det en samlet Centrum-Venstrefløj, der arbejder for at vælte Aggesen. Der har været Konservativt styre på Frederiksberg i 122 år, og valgkampen har derfor hovedsageligt, i forhold til borgmesterkæden, været fokuseret på, at det i hvert fald ikke skal være konservativt styre efter valget. Det kan man også se på valgforbundene, hvor der er lavet to store valgforbund der peger på henholdsvis Aggesen og Michael Vindfeldt fra Socialdemokratiet. Meningsmålingerne viser et tæt løb med et lille forspring til Vindfeldt.


For det tredje opstiller Pelle Dragsted for Enhedslisten til kommunalvalget. Han er nationalt kendt, og vil alt andet lige trække stemmer, måske ikke over midten, men vil måske kunne være med til at få vælgere op ad sofaen, som ellers ikke ville stemme. Det giver samtidig også en "kendis-effekt" på venstrefløjen, som ellers hovedsageligt har været forbeholdt Konservative førhen, som stadig har en lang række kendte navne opstillet (Helle Sjelle, Brian Holm, Laura Lindahl og Anders Storgaard som eksempler), udover borgmesteren selvfølgelig.

Se flere Kommunalvalg odds.


Kommunalvalget 2021 – Odds


Kommunalvalget 2021 – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar