Kolding-Jammerbugt – 6. august 2022 14:00

Profit
177,4
TBP
109,9%
Hitrate
48,2%
762 Tips
Soccer icon
Danmark, 2. Division
Kolding-Jammerbugt
Jammerbugt under 0.5 mål
Tippet til 2.33
Units 2/10
Vundet +2,66
Udgivet 4. august 2022 09:17

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Jammerbugt er ved at udvikle sig til et galehus. Flere spillere har forladt klubben og først tre dage før denne kamp kom en ny træner på plads.
  2. Kolding sluttede 21/22 sæsonen af i god form og startede denne ved at slå Esbjerg ud af pokalen. Der har været udskiftninger i truppen men et par spændende spillere i Denius & Dieudonne styrker offensiven.
  3. Jeg er i tvivl om hvor mange spillere Jammerbugt har klar til denne kamp. I midtugen var blot 14 spillere med i pokalen. Majoriteten udlændinge på korte kontrakter. Det er sjældent en god ting i de danske divisioner.

Kolding havde et skuffende 21/22 men fik rettet op på tingene mod slutningen af sæsonen. De fik vist at de trods alt var en af de bedste i 2. div nedrykningsgruppen. Defensiven var hele sæsonen deres styrke og med blot 30 mål imod på 32 kampe, var de det bedste defensive hold i 2. div. Sommeren er brugt på udskiftninger og særligt offensiven ser forbedret ud med tilgangene af offensive Denius & Dieudonne.

Det er svært at blive klog på Jammerbugt. Hvor mange spillere har de, er de motiveret, hvem er deres nye træner (Nigerianske, Paul Aigbogun) og får spillerne overhoved løn?. Der har henover sommeren ikke været en eneste positiv nyhed omkring Jammerbugt. I midtugen spillede de pokalkamp mod Klitmøller (vandt 1-2) men her var blot 14 spillere med og jeg tæller blot fem mand som også var ved i Jammerbugts sidste kamp sidste sæson.

Kolding kan byde sig til i top 6 denne sæson. De er stærke defensivt og er i modsætning til Jammerbugt en enhed, primært bestående af danske spillere. Jammerbugt starter fra nul. Den nye træner har meget begrænset tid med truppen og spillerne har ikke det store kendskab til hverken Danmark, Kolding eller 2. div. Kan Kolding lykkes med at diktere spil og chancer har de gode chancer for at holde nullet i denne kamp.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Kolding – Jammerbugt Odds


Kolding – Jammerbugt Head 2 Head


Flere Tips

19. august 2022
Units 5/10
Tippet til 2.02
19:00
Units 1/10
Tippet til 1.65
21:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 3.00
Vis flere

Skriv et svar