Kolding IF vs Sønderjyske – 26. apr.

Fodbold 1. Division
Kolding IF
Sønderjyske
26. apr.
20:00
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

26. apr.
20:00
Over 2,5
Vundet +3,40

Units

4/10

Tip-boosters:

  • Målrige indbyrdes møder
  • SønderjyskE kan rykke op med en sejr
  • “Over-hold”, der kan spille frit

Analyse

Sønderjyskes kampe har ganske vist ikke væltet sig i mål den seneste tid, og det har naturligvis været et slag for sønderjyderne at miste topscorer, Peter Buch Christiansen. Samtidig har man været stærke defensivt, hvor man kun har indkasseret et enkelt mål i fem kampe, men det plejer at være målrigt imod Kolding, og der bør komme et offensivt flow over denne kamp, hvor der er en mulig oprykning på spil, men alligevel en frihed til at satse offensivt.

SønderjyskE fører med 12 point ned til Fredericia og 17 point ned til Kolding, så med en sejr her kan man lave forspringet så stort, at det med den flotte målscore oveni vil sikre oprykning for SønderjyskE. Derfor kan de sikre sig tilbagevenden til Superligaen med en sejr, og det må alt andet lige motivere voldsomt til at spille for sejren. AaB tabte til Fredericia, så der er også en 1. divisionstitel på spil.

Kolding skal vinde for at ødelægge festen og holde deres mikroskopiske chance for oprykning åben. For begge hold er deres skæbne næsten allerede afgjort uanset hvad, og derfor er der også ret stor frihed til at satse offensivt efter sejren. Det er da også to relativt offensive mandskaber, der i hvert fald har vist store styrker denne vej i sæsonen, og selvom Sønderjyskes kampe den seneste tid ikke er væltet over linjen, så har begge hold dækket linjen i hele 17 ud af 26 tilfælde denne sæson.

SønderjyskE vandt begge indbyrdes opgør i grundspillet. Hjemme med 4-0 og ude med 3-1, så det tegner sig ofte målrigt, og Kolding har i den grad revanche til gode. Mens SønderjyskE ikke har triumferede med målorgier den seneste tid, så har det været ganske målrigt for Koldings vedkommende, hvor forårets kampe har givet mange mål og høje xG’er for Kolding, som har lavet 17 mål i forårets 7 kampe og senest scorede hele 2,57 på xG ude mod AaB i den vilde 3-3-kamp.

Kolding har også et godt offensivt personel, og man kan true alle, fordi man besidder så meget fysik og styrke i luftrummet i front, at man altid kan udfordre modstanderen på direkte spil og presse dem i bund ved at holde et tryk mod feltet. Skal SønderjyskE åbnes op i dette forår, så kan det være via en vej, og jeg synes, det er pænt med en linje på 2,5 med så målrige mandskaber i en duel.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar