18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Kolding IF-Skive-27. May 2021 19:00

Units 6/10 Vundet
Kolding IF vs Skive
Flest mål i 2. halvleg
27. maj 2021 19:00
Udgivet 25. maj 2021 23:38
Kamp: Kolding – Skive
Tip: Halvleg med flest mål: 2. halvleg
Odds: 2,25
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det er voldsomt spændende i bunden af 1. division, hvor Vendsyssel før sidste runde ligger med 29 point og kun holder Kolding under stregen pga. en bedre målscorer, hvor man har +1 mere end Kolding og har scoret to mål flere. Skive ligger nederst med 28 point, og det kræver altså en sejr, hvis man skal gøre sig forhåbninger om overlevelse.

Vendyssel spiller hjemme mod Fremad Amager, og hvis de vinder, så skal de blot undgå at blive overhalet af Kolding på målscore, så er nordjyderne sikret endnu en sæson i landets næstbedste række. Det giver da også grund til at angribe for Kolding-mandskabet, men man er nødt til at have ører åbne ift. resultatet i Vendsyssel, og man kan ikke tillade sig at satse for meget for tidligt mod Skive, som også skal kæmpe for overlevelse.

Derfor tror jeg da også, at det bliver enormt afventende i 1. halvleg, hvor nerverne vil sidde uden på tøjet, og hvor man ikke kan tillade sig at forære noget væk i så betydningsfuld en kamp. Samtidig vil man lytte med på, hvordan det går i Hjørring. Så længe det står uafgjort der, så kommer holdene i Kolding ikke til at angribe før til allersidst, og så ser dette bet fornemt ud. Skulle Vendsyssel komme foran i løbet af 1. halvleg, så skal Kolding og Skive begge angribe, og Kolding skal tilmed tænke i bedre målscore, så det kræver mange scoringer fra deres side.

Jeg synes, det er et enormt godt spil, da nerver vil holde 1. halvleg i ro, mens scoringer i Vendsyssel kan få det til at eksplodere. Står man i pausen med en stilling i Vendsyssel, som betyder, at Kolding og Skive næppe kan nå at overleve, så kan det også sagtens ende i en sommerkamp, der går op i hat og briller – og det er ofte til chancer og måls fordel.


Kolding IF – Skive Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 12:02.

Kolding IF – Skive Head 2 Head


Skriv et svar