18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Kolding IF-Hillerød Fodbold-12. September 2021 15:00

Units 5/10 Tabt
Kolding IF vs Hillerød Fodbold
Kolding IF vinder
12. september 2021 15:00
Nordicbet
Tippet til 2.14
Udgivet 12. september 2021 00:18
Kolding har fået en frygtelig start, men viste tænder, da man i seneste runder to sæsonens første sejr. 2-0 ude over HIK i en kamp, hvor man totalt holdt HIK fra chancer og trods mindst boldbesiddelse var bedst i felterne. Niki Zimling er trådt i støvlerne igen og har spillet 1. halvleg som stopper mod Middelfart og HIK, hvilket har givet noget ro og rutine.

Kolding har en stærk trup og besidder også rækkens dyreste. Jeg ser da også fortsat Kolding som favoritter til at rykke op, og det hører også med, at de har været ret uheldige i flere kampe denne sæson. Faktisk fører Kolding rækken på expected points, og det fortæller i grove træk en historie om, hvor uheldige Kolding har været – og hvor uskarpe man har vist sig at være af flere omgange.

Det var anderledes mod HIK, og de to nye angribere har da også fået mere tid til at spille sig ind på holdet og finde et sammenspil, for der er ingen tvivl om, at Kolding har et stærk og bred trup på navnene. Modsat er det gået for Hillerød, som har fået mere, end hvad de har præsteret til. Hillerød er solide, men de har ikke meget at skyde med offensivt, og mens Kolding vælter i profiler, så gør Hillerød det modsatte. Senest slog man Aarhus Fremad 1-0, men i en kamp, hvor man havde 2 afslutninger, hvor af den ene ramte målet og gik ind. 37% af tiden var man på bolden, og jeg kan meget vel forestille mig samme kampforløb her.

Hvis det bliver således, så tror jeg ikke, at Hillerød kan holde Kolding stangen. Dertil har Kolding for meget kvalitet og er nu begyndt at ramme formen. Oddset indikerer, at Kolding ikke er voldsomt meget bedre end Hillerød, og det synes jeg i den grad er forkert.

Kolding IF – Hillerød Fodbold Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Kolding IF
Hillerød Fodbold
Odds are subject to change. Last updated 12. september 2021 14:57.

Kolding IF – Hillerød Fodbold Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar