18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Koege Nord FC-KFUM-13. May 2021 12:30

Units 4/10 Vundet
Køge Nord FC vs KFUM
Køge Nord FC vinder eller spiller uafgjort
13. maj 2021 12:30
Udgivet 11. maj 2021 14:09
Kamp: Køge Nord FC – KFUM
Tip: 1X
Odds: 1,85
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

En utrolig vigtig kamp for begge mandskaber i forhold til at ende i oprykningsspillet. Blot to point adskiller Køge Nord og KFUM forud for deres indbyrdes møde på Kristi Himmelfartsdag. Det er to modsætninger der mødes. KFUM er stabile, mens Køge Nords niveau svinger, som vinden blæser.

Køge Nord er, som nævnt ovenfor, præget af store udsving, hvilket deres forårsresultater også bæger præg af. Alligevel mener jeg, at de er gjort til for store underdogs i opgøret mod KFUM. Efter et par klare nederlag tidligere på sæsonen – 3 gange 4-0 på stribe – ser det igen ud til, at Køge Nord har fået nogenlunde styr på det. To sejre i de seneste tre kampe – endda mod to af de hold, som de kæmper mod i kampen om Top 4. Køge Nord har et rutineret mandskab, der sagtens kan steppe op, når det virkelig gælder. Og det gør det i denne kamp mod KFUM. Hvis Køge Nord skal med i top 4, kræver det minimum et, og gerne tre point i kampen mod KFUM.

KFUM er kendt for at spille tætte opgør, hvilket deres resultater også afspejler. Hele seks af deres 18 kampe er endt uafgjort, altså en tredjedel af deres kampe. Derudover er halvdelen af deres kampe (9) endt med en ét-måls sejr eller et ét-måls-nederlag. De resterende tre kampe er endt med to gange tremåls-sejre og et tre måls-nederlag, to af gangene mod Frederikssund i øvrigt.

KFUM er uden de helt store profiler på holdet, som man ser på andre DS-mandskaber. Til gengæld fungerer holdet super godt som kollektiv, og det er sjældent at enkelte spillere gør sig bemærket i KFUM’s kampe. Det er nok også en af forklaringerne på, at de er svære at spille mod, og at mange af deres kampe er jævnbyrdige. KFUM arbejder stenhårdt i 90 minutter plus det løse.

Det er to af Danmarksserien, Pulje 1’s mest målfattige hold med henholdsvis 23 og 25 mål. De offensive problemer, og kampens betydning kommer til at få betydning for kampens udvikling. Det første opgør mellem de to klubber endte, både ganske målfattigt og ganske jævnbyrdigt. Her vandt Køge Nord med 1-0. Et lignende resultat er ikke utænkeligt her. Jeg vælger at gå med dobbeltchancen på Køge Nord, som ligner en rigtig fin betaling på et rutineret hjemmeholdet, som ikke må tabe kampen.


Koege Nord FC – KFUM Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 13:07.

Koege Nord FC – KFUM Head 2 Head


Skriv et svar