Køge Nord FC – Holbæk B&I – 2. april 2022 14:00

2-tal og over 3 mål
Tippet til 3.20
Units 5/10
Vundet +11,00
Udgivet 1. april 2022 17:23
Køge Nord kom skidt fra start i foråret, da de tabte 3-1 til KFUM. De har mistet en af deres offensive profiler i Mustafa Simsir, som har taget turen til Tårnby FF. Mustafa Simsir er på hans bedste dage blandt de bedste i Danmarksserien og har været en stor profil for Køge Nord af flere omgange, men nu er tiden gået videre for det tidligere FC Midtjylland-talent. Det betyder også, at Køge Nord skal finde alternativer offensivt, hvilket ikke så for godt ud i kampen mod KFUM.

Holbæk fik en forrygende start med en 6-0 sejr over Ringsted i forårspremieren. Holbæk har fået ny cheftræner i løbet af vinteren i form af Jan Faber. Jan Faber har formået at hente et par rutinerede spillere til Holbæk, hvilket virkelig gavner deres unge trup. De tidligere divisionsspillere Jannik Skov Hansen og Anders Nielsen er hentet ind, og begge kom flyvende fra start med to mål hver. Umiddelbart også to spillere, som sagtens ville kunne begå sig på en højere hylde. Det kombineret med en i forvejen dygtig trup, får Holbæks trup til at se ud til at være blandt de stærkeste i DS.

Mens pilen peger opad for Holbæk, så ser det ud til at gå modsat i Køge Nord. Derfor forventer jeg også en ensidig kamp, hvor Holbæk rider videre på den flotte præstation senest og sikrer sig en komfortabel sejr.

Køge Nord FC – Holbæk B&I Odds


Køge Nord FC – Holbæk B&I Head 2 Head


Flere Tips

1. juli 2022
Units 4/10
Tippet til 2.35
Units 4/10
Tippet til 2.40
5. juli 2022
Units 3/10
Tippet til 2.16
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar