KFUM vs Strømsgodset – 16. apr.

Fodbold Eliteserien
KFUM
Strømsgodset
16. apr.
20:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

16. apr.
20:00
KFUM vinder eller spiller uafgjort
Tabt -5,00

Units

5/10
KFUM vinder eller spiller uafgjort %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • KFUM Oslo har ikke tabt en kamp på tværs af alle turneringer i tretten kampe i træk nu, hvilket er imponerende, selvom de fleste af disse kampe er fra den lavere række.
  • Strømsgodset har det generelt svært på udebane, hvor det er blevet til seks nederlag i de seneste ni ligakampe.
  • Jeg synes KFUM Oslo har en temmelig interessant angrebsspiller i form af Mame Mor Ndiaye fra Senegal, som er hentet ind forud for denne sæson. Han har spillet for flere norske klubber tidligere og har altid været meget målfarlig, men han har endnu sit første mål til gode for KFUM Oslo, hvor det også er blevet til begrænset spilletid i de første to kampe.

| Sidst opdateret:


Analyse

Vi skal til Eliteserien i Norge, hvor oprykkerne fra hovedstadsklubben KFUM Oslo tager imod Strømsgodset i turneringens blot tredje kamp. Udeholdet er gjort til marginal favorit, men jeg synes der er umiddelbart god værdi i hjemmeholdet i denne kamp.

Efter talrige forsøg, så lykkedes det KFUM Oslo i sidste sæson, at placere sig blandt de to direkte oprykningspladser til Eliteserien, hvor det blev til en andenplads efter Fredrikstad. Den historiske bedrift har indtil nu bevist, at klubben indledningsvis godt kan spille med på dettte niveau, eftersom man har spillet 1-1 mod både Han-Kam og Kristiansund. I begge kampe kunne man argumentere for, at KFUM Oslo faktisk var tættest på sejren med flere gode chancer, men klubben har fortsat sin første sejr i Eliteserien til gode.

Strømsgodset er en fast figur i Eliteserien, hvor man flere gange har vist lidt tænder i forhold til toppen af ligaen, men aldrig helt nok til eksempelvis at kunne kvalificere sig til europæisk fodbold. Strømsgodset indledte sæsonen med en decideret afklapsning mod Molde på udebane med hele 4-0, mens det blev til en vigtig om end snæver sejr på hjemmebane mod Rosenborg i sæsonens anden kamp med 1-0.

Holdnyt KFUM Oslo

De to vigtige defensive brødre Ayoub Aleesami og Haitam Aleesami har begge misset de to første kampe i sæsonen med skader. Det samme er tilfældet for den norske midtbanespiller Jonas Lange Hjorth, som også sidder ude med en skade. På positivsiden er det en styrke, at angrebsspilleren Moussa Njie synes at have kommet sig oven på sin langvarige skade, hvor han i den seneste kamp blot fik få minuter fra bænken.

Holdnyt Strømsgodset

Træner Jørgen Isnes må undvære et par spillere til dagens kamp. Den norske forsvarsspiller Bent Sormo er langtidsskadet, hvilket også er tilfældet for angrebsspilleren Jostein Ekeland. Et par reservespillere gjorde god figur i den seneste pokalkamp og kan eventuelt få en chance i forhold til startopstillingen mod KFUM Oslo.

Spilforslag

Strømsgodset har naturligvis selvtilliden i orden, efter de træder ind til denne kamp efter en flot udesejr på 0-7 i pokalturneringen, men deres indledning på ligasæsonen har som beskrevet været lidt blandet. Derudover har Strømsgodset det ofte svært på udebane, hvor det er blevet til seks nederlag i de seneste ni liga kampe.

Modsat er KFUM Oslo rigtig godt kørende, selvom de selvfølgelig kommer fra de lavere rækker, men klubben har trods alt ikke tabt en ligakamp i tolv kampe i træk, mens man samtidigt forleden også vandt over Arvoll i pokalturneringen. Jeg tror de har rigtig gode chancer mod Strømsgodset og ser dem minimum kunne snuppe et enkelt point fra opgøret og det ville ikke overraske mig, hvis de endda hentede sin første sejr i Eliteserien.

Dagens kamp spilles på Intility Arena, men det bliver den sidste kamp på dette stadium, eftersom de flytter tilbage til deres nyrenoverede KFUM Arena efterfølgende. Billetterne er ekstraordinært sat ned til langt under halv pris, så man kan forvente en solid opbakning til kampen, hvilket også understøtter spilforslaget. Fun facts. Efter Vålerenga rykkede ned i den seneste sæson, så er KFUM Oslo det eneste hold i Eliteserien fra hovedstaden.

Jeg vælget at spille KFUM Oslo dobbelt chance 1X og sætter fem units på udfaldet.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar