18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

KFUM-Ishoej IF-16. May 2021 13:30

Units 3/10 Vundet
KFUM vs Ishøj IF
Ishøj IF vinder
16. maj 2021 13:30
Udgivet 14. maj 2021 14:39
Kamp: KFUM – Ishøj IF
Tip: 2-tallet
Odds: 1,85
Bookmaker: Bet365
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

For anden runde i træk står KFUM overfor en skæbnekamp i Danmarksserien, Pulje 1. I torsdags stod de ikke distancen mod Køge Nord, som vandt med hele 5-2, hvilket betyder at KFUM aktuelt er placeret på femtepladsen, og dermed er tvunget til at slå Ishøj, hvis de skal med i top-4, som betyder oprykningsspil. 

KFUM har fordel af hjemmebane, og har over sæsonen også leveret de bedste resultater på hjemmebanen. Modsat mange andre klubber i Danmarksserien, har KFUM ikke et decideret stadion, men snarere end berygtet bane i Emdrupparken, som ikke er kendt for at være god. Men det passer nok meget godt for KFUM-drengene, som ikke er blandt de teknisk stærkeste hold i Danmarksserien, men som gennem hård fight og et stærkt kollektiv har formået at sætte en rigtig flot sæson sammen. Tidligere på sæsonen har de sågar formået at spille uafgjort på hjemmebane mod det suveræne tophold, Karslsunde, og har også slået de aktuelle to’ere, Frederikssund med hele 4-1. Der er ingen tvivl om, at KFUM finder sig bedst tilrette på hjemmebane. 

Ishøj kommer fra to nederlag i træk, og er pludselig i fare for at misse top-4. Danmarksseriens Real Madrid, som Ishøj kaldes, har sagt farvel til lidt spillere i vinterpausen, men holdet fra Vestegnen råder stadig over en af Danmarksseriens bedste trupper, i hvertfald hvis man kigger på navnene og spillernes meritter. Truppen tæller stadig spillere som Adnan Mohammed, Osama Akharraz, Ricki Olsen, Christian Offenberg og Saban Øzdogan. Det vil være en kæmpe skuffelse, hvis ikke Ishøj formår at spille sig til en placering i oprykningsspillet. Ishøj er det næstmest scorende hold med 51 mål i 19 kampe, så selvom de kommer ud til en sløj bane i Emdrupparken, så bør Ishøj-spillerne have nok kvalitet og rutine til at levere en ordentlig indsats. 

Med tanke på, at KFUM for nylig tabte 5-2 til Køge Nord i en kamp, hvor de kunne have sikret sig top-4, og at de endnu engang har chancen her, har jeg ikke fidus til holdet fra det nordlige København. Spiller for spiller har Ishøj langt mere kvalitet og rutine, og selvom KFUM ikke lægger sig ned uden kamp, så bør Ishøj stå med de bedste muligheder for at vinde, og dermed sikre sig pladsen i top-4.  


KFUM – Ishoej IF Head 2 Head


Skriv et svar