18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Kelty Hearts-Elgin City-11. September 2021 16:00

Units 2/10 Tabt
Kelty Hearts vs Elgin City
Kelty Hearts AH-1
11. september 2021 16:00
Marathonbet
Tippet til 1.75
Udgivet 6. september 2021 14:38
Skotland, League Two.
Oprykkerne fra Kelty Hearts er formentlig på gennemrejse i League Two. Klubben har fået sammen sat et stærkt hold og er kæmpe favoritter til oprykningen. Elgin City er et midtholder hold i rækken.

Kelty Hearts har gjort komet-karriere i Skotland. De var et non-league hold hele klubbens levetid men er rykket op gennem rækkerne de sidste 2-3 år. Klubben har haft held til at tiltrække nogle rigtig stærke spillere og træner. På trænerbænken er den tidligere Rangers og Mboro spiller Kevin Thomson. Han har hentet spillere som Cardle, Forster, Barjonas og O'Ware til klubben. Alle med erfaring fra enten The Championship eller Premier League i Skotland. Truppen havde i forvejen folk som Higginbotham, Austin, Reilly, Hill og anfører Tidser der alle ligeledes har spillet i de to øverste rækker. Sæsonen er da også startet som forventet med fire sejre i fem kampe og en målscorer på 12-4. Ikke overraskende står Kelty Hearts i 1.35 for at vinde ligaen.

Elgin City var med i opryknings play-off sidst sæson men på yderste mandat. Der var dog ikke meget at spille om da Queen of South dominerede rækken. Økonomien er begrænset hos Elgin og klubben har derfor ikke haft mulighed for at styke truppen henover sommeren for at forbedre deres opryknings chancer. Forsvar Bronsky (fast) er væk og et par hjemvendte lejespillere er kommet retur. Elgin har efter fem kampe blot hentet fem point. Alle hjemme mens man ude har tabt med 2+ til Edinburgh og Cowdenbeath. Edinburgh er bedre end dem men værre end Kelty Hearts mens Cowdenbeath ligner en kommende nedrykker. Senest måtte forsvar Little (fast) udgå skadet og kan sidde over her mens midtbanespillerne Cameron (fast) & MacEwan (fast/rotation) sade ude. Med blot 19 markspillere i truppen har de ikke mange alternativer.

Kelty Hearts er et niveau over alle andre i League Two. Stort set samtlige spillere har spillet i en af de to til tre øverste rækker i Skotland og har nu fundet sammen i dette projekt. Starten har også været som forventet og den ubesejret stime kan fortsætte længe for dem. Elgin har en smal trup og har ikke imponeret indtil videre. De har haft svært ved at holde nullet og med potentielt tre startere ude, bliver det opad bakke for dem her.

Gode chancer for at Kelty Hearts fortsætter hvor de slap før landskamps pausen.

Kelty Hearts – Elgin City Odds


Kelty Hearts – Elgin City Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar