Karlslunde IF vs Young Boys FD – 9. april 2022 15:00

3. Division
Karlslunde eller uafgjort
Tippet til 1.80
Units 4/10
Vundet +3,20
Udgivet 9. april 2022 09:36
Der er meget på spil for Young Boys, der med en sejr kan spille sig i top-6, som vil være umådelig vigtigt, da man slipper for nedrykningsspillet, hvor hele 4 ud af 6 klubber rykker ned. Jeg synes dog, at silkeborggenserne er gjort til alt for store favoritter i et opgør, der bestemt ikke er nemt, og hvor alt pres ligger på udeholdet.

Young Boys har klaret sig godt med tre sejre i fire kampe, men da det hele skulle afgøres hjemme mod Næsby i seneste runde, så ramte man et dårligt niveau og tabte, og det var måske også et tegn på, at man har været lidt heldig i de første runder, hvor man bl.a. vandt i Vanløse efter et rødt kort til hjemmeholdet.

Rækken er enormt tæt og Karlslunde ligger kun med 7 points afstand til Young Boys. I det omvendte opgør kørte Karlslunde Young Boys af klædet og vandt 5-2 via flot fodbold på Jysk Parks kunstgræs. Karlslunde er pasningsstærke og jeg synes faktisk, de matcher Young Boys godt på nogle af de samme kriterier.

Karlslunde kan spille frit her, hvor det kan blive en smule nervebetonet for Young Boys, fordi der er så meget på spil. Young Boys var heldige med at slå Vanløse i forrige runde, og ellers har midtjyderne haft det svært på den anden side af Storebælt, hvor man kun har slået Herlev og ellers tabt de fire øvrige kampe i efteråret. Man skal ikke underkende betydningen af disse lange udebaneture for spillere, der har fuldtidsjobs ved siden af fodbolden.

Derudover ligger der også en mulighed for, at Young Boys kan være tilfredse med uafgjort, og det er en vigtig faktor for spillet. Spiller Young Boys uafgjort, så skal Dalum vinde over Slagelse eller Vanløse vinde over Frem. Dalum er sat lige på odds, mens Vanløse er store underdogs mod Frem, så det er på ingen måde utænkeligt, at uafgjort vil være godkendt for Young Boys, og det vil de utvivlsomt følge med i undervejs.

Karlslunde IF – Young Boys FD Odds


Karlslunde IF – Young Boys FD Head 2 Head


Flere Tips

17. august 2022
Units 2/10
Tippet til 1.85
18. august 2022
Units 2/10
Tippet til 1.83
14. august 2022
Units 6/10
Tippet til 2.45
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar