Kamuela Kirk vs Esteban Ribovics – 9. jul. 00:00

Profit
-53,2
TBP
81,5%
Hitrate
44,7%
48 Tips
Mixed martial arts icon
Lightweight | UFC
Kamuela Kirk vs Esteban Ribovics
Esteban Ribovics Vinder
Tippet til 1.70
Units 7/10
Vundet +4,90
Udgivet 7. jul. 15:52

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Kamula Kirk vender tilbage efter 16 måneders layoff og en fraktur i ryggen

✅ Ribovics har vist en evne til at kunne følge med det høje niveau i UFC

✅ Ribovics vil presse Kirk til at kæmpe en ukomfortabel kamp

Esteban Ribovics (11-1) vs. Kamuela Kirk (11-5)

Efter en meget imponerende 1. runde KO af Thomas Paull i Dana White’s Contender Series, vandt Esteban Ribovics en UFC kontrakt. Han skulle oprindeligt have haft sin officielle debut mod Kamuela Kirk tilbage i marts. Istedet mødte han på short notice den mere erfarne kæmper Loik Radzhabov. En kamp hvor Loik var stor favorit, og selvom at Esteban tabte denne debut, viste han stort potentiale.
Nu får han igen mulighed for at møde sin oprindelige modstander Kamuela Kirk.

Med en record på 11-1, har Esteban Ribovics en imponerende 100% Finish rate med 5 Submissions og 6 Knockouts. Med en baggrund inden for boksning har han senere opbygget et solid overall MMA game, og han har vist at han kan være med uanset hvor kampen finder sted. Taget i betragtning af han kun er 27 år, har han allerede vist solidt MMA potentiale, og med en solid cardio oveni er det svært at finde nogle store huller i hans game. Udover det tekniske aspekt har han både vist solid power og viljestyrke.

Kamuela Kirk har på papiret kæmpet mod et overall højere niveau, men har ofte set sig slået når han er gået op i niveau. Han har en baggrund inden for striking, og har en stil der mest kan sammenlignes med Karate. Derudover har han også et sort bælte i BJJ. Hans mindre imponerende områder inden for MMA er bla. hans wrestling og cardio. Hans fokus i denne kamp vil være at holde kampen på distancen, eller have kontrollen på grappling området. Begge ting bliver dog en udfordring da Ribovics, med sin viljestyrke, vil fokusere på at presse Kirk ud i en kamp med et højt tempo.

Der er flere faktorer i denne kamp som gør sig gældende for at vi læner i retningen af Esteban Ribovics. Kirk var i ringen sidste gang for 16 måneder siden, hvilket er en lang pause at have fra buret. Derudover har han for nyligt haft en fraktur i lænden som gjorde at de måtte aflyse deres første kamp tilbage i marts. Udover det tekniske afspekt af kampen, er disse faktorer derfor noget man skal have med i analyse af kampen. Vi ved derfor ikke helt hvilken Kirk vi kommer til at se, men vi har solid information ift. hvilken Ribovics vi kommer til at se.

Man kan i skrivende stund få odds 1.70 (59%) på at Esteban Ribovics vinder, på Unibet/Leovegas. Da AI modellen giver Lawrence en vinderchance på 68% til odds 1.70, ender vi på en betvalue på 115,6 og med en risiko på 7 ud af 10 units.

AI modellerne giver følgende vinderchancer:

Lawrence POINT @ 9% (Bet365/Unibet/Leovegas/MrGreen)
Lawrence KO @ 87% (Unibet/Leovegas/MrGreen)
Lawrence SUB @ 13% (Unibet/Leovegas/MrGreen)


Edges:

Technique (Boksning) – Ribovics


Technique (Kickboxing) – Kirk


Cardio – Ribovics


Chin – Ribovics


Speed – Ribovics


Offensiv Wrestling – 50/50


Defensiv Wrestling – Ribovics


Grappling – Kirk


Power – Ribovics

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Kamuela Kirk – Esteban Ribovics Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Kamuela Kirk – Esteban Ribovics

Kamuela Kirk: Skader og karantæner

Esteban Ribovics: Skader og karantæner

Kamuela Kirk – Esteban Ribovics Head 2 Head

Flere Tips

25. jun.
Units 1/10
Tippet til 2.25
Units 3/10
Tippet til 2.12
Units 3/10
Tippet til 3.75
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar