18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Kalmar FF-Häcken-12. July 2021 19:00

Units 1/10 Tabt
Kalmar FF vs Häcken
Uafgjort
12. juli 2021 19:00
bwin
Tippet til 3.20
Udgivet 12. juli 2021 07:43
Kalmar reddede sig akkurat i sidste sæson, da de vandt play-off-kampen efter en sæson, hvor de havde det svært i store perioder, og endte på den tredje nederste plads. I denne sæson ser det bedre ud for Kalmar, som blot har tabt en af de deres første ni kampe. Derudover har de spillet hele fem uafgjorte, og vundet de resterende tre.

Værre ser det ud for Häcken, som ellers sluttede rigtig godt af i sidste sæson, og endte på en flot tredjeplads. I denne sæson har klubben øst for Göteborg ikke haft samme tur i den. Danske OB har købt deres træner fra sidste sæson, Andreas Alm, ud af kontrakten, og efter han er smuttet, har tingene ikke fungeret for sidste sæsons nummer tre i Allsvenskan. Blot to sejre i ni kampe og en placering som nummer 13 kan ikke være tilfredsstillende.

I og med, at de to klubber ’har byttet’ plads i forhold til sidste sæson, må det også være to klubber der egentlig er tilfredse med en enkelt point. Kalmar kan holde fast i deres placering i den øverste halvdel, og Häcken kan sætte et vigtigt point ind på kontoen efter en svær start på sæsonen. Og så skal det også lige nævnes, at de to klubber mødte hinanden i sidste spillerunde i sidste sæson, og her endte det 0-0.

Kalmar FF – Hu00e4cken Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 13. juli 2021 09:21.

Kalmar FF – Hu00e4cken Head 2 Head


Skriv et svar