Juventus vs AC Milan – 27. apr.

Fodbold Serie A
Juventus
AC Milan
27. apr.
19:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

27. apr.
19:00
Juventus vinder
Tabt -2,00

Units

2/10
Juventus vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Juventus og Milan kæmper om andenpladsen (samt CL deltagelse) efter Inter løb med mesterskabet seneste. En mavepuster for Milan.
  • Juventus har præsteret bedre end tabellen indikere. De burde have scoret cirka otte mål mere og ligge tættere på Inter.
  • Milan med defensivt mandefald. Fem forsvarer fraværende. Deriblandt tre nye fravær.

| Sidst opdateret:


Analyse

Juventus og Milan kunne seneste se Inter løbe med titlen. Det var som sådan ikke nogen overraskelse men at det skulle ske mod Milan, kan gå udover selvtilliden. Efter kampen kom det frem at Milan har besluttet at stoppe samarbejdet med træner Pioli efter sæsonen og at de allerede kigger efter en ny træner. Ikke super motiverende for gæsterne.

Juventus har haft en svingende sæson med for mange uafgjorte kampe men de holder sig stadig til i kampen om top 4 (top 5 kommer højst sandsynligt i CL) og med en realistisk chance for andenpladsen. Milan er fem point foran men det burde efter spil og chancer denne sæson, reelt være omvendt. Juventus xP er 5 point højere end Milan’s. Juventus er fortsat med i Coppa Italia, hvor de spiller semifinale returkamp før denne. Eneste bekræftede fravær blandt stamspillerne til den kamp er midtbanemand Miretti.

Defensiven har været Milan’s akileshæl denne sæson. De har lukket næst flest mål ind af holdene i top 10, har overpræsteret deres xGA med en lille smule og blot holdt målet rent i 12 af 33 kampe. Nu er defensiven svækket da Kjær, Kalulu, Tomori, Calabria og Theo Hernandez alle er fraværende. De tre sidste er nye fravær i forhold til Inter kampen.

Juventus har været stærke hjemme denne sæson med blot ét nederlag og ti sejre. Lazio, Napoli, Roma og Fiorentina rejste alle hjem med nederlag mens det lykkes Inter at få uafgjort. Nu gæster et defensivt udfordret og potentielt mentalt ramt, Milan hold Torino og mon ikke værterne er opsatte på at rykke dem nærmere i tabellen. Upåagtet hvordan det går i pokalen. Gode chancer for endnu en hjemmesejr til Juventus.   

Flere spilforslag

20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
FC Nordsjælland vs FC Midtjylland Superligaen Mesterskabsspil
20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
Bologna vs Juventus Serie A

Skriv første kommentar

Skriv et svar