18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -42,0
TBP 73,6%
Hitrate 34,0%

Juventus – AC Milan-19. September 2021 20:45

Units 4/10 Tabt
Juventus vs AC Milan
1-tallet
19. september 2021 20:45
Marathonbet
Tippet til 2.21
Udgivet 16. september 2021 12:28
Der er storkamp fra den italienske Serie A søndag aften, når Juventus og AC Milan tørner sammen på Allianz Stadium i Torino. Oddset på hjemmesejr er nærmest historisk højt, og selvom de ikke er startet godt ud i denne sæson, så har de kvaliteterne til at komme tilbage på sporet mod et træt Milan-mandskab.

Trænerskiftet fra Pirlo til Allegri har endnu ikke båret frugt, og Juventus har ikke formået at rejse sig fra deres skuffende sæson i fjor. De første tre kampe har blot budt på 1 point til de zebrastribede, som startede ud med et x mod Udinese, og herefter har tabt til både oprykkerne fra Empoli og rivalerne fra Napoli. Hvis man skal sige noget positivt om sæsonstarten, så er det, at Juventus startede godt ud i Champions League i tirsdags, hvor de ingen problemer havde med overkomme Malmø, som måtte se sig slået med 3-0. ‘Den Gamle Dame’ var hårdt ramt af fravær til sidste weekends kamp mod Napoli, men nu kan de igen stille med den foretrukne startellever, og så har de altså, det vel nok, stærkeste hold i ligaen.

Milan er kommet godt fra land i denne sæson med tre sejre ud af tre mulige. Senest blev det til en flot og fortjent sejr over Lazio, som var sæsonens første alvorlige test. Onsdag aften gjorde Milan comeback i Champions League efter syv års fravær, og her blev de virkelig kastet for løverne på Anfield. Liverpool lagde ud i et voldsomt tempo, og det virkede i store dele af kampen til at gå en kende for stærkt for Milan, som trods alt slap med æren i behold efter nederlaget på 3-2. Den kamp viste tydeligt, at Milan fortsat har et stykke op til fordums styrke. Milans trup er nærmest fit for fight, Zlatan døjer dog som altid med lidt småskavanker, og det er tvivlsomt om han når at blive klar.

Hjemmeholdet fik endelig sæsonens første sejr i tirsdags i Champions League. Selvom Malmø selvfølgelig er en overkommelig modstander, så var det en flot indsats Juventus lagde for dagen, så der er grund til fornyet optimisme. Milan var onsdag tilbage i Champions League for første gang i syv år, og kampen mod Liverpool så ud til virkelig at tære på kræfterne. Det var 85 minutters overlevelse for Milan, som stressende jagtede rundt efter bolden. Jeg kan ikke tro, at Juventus’ forfærdelige Serie A resultater får lov at vare meget længere. De har hjemmebanefordelen her, truppen er igen fit for fight, og de står med kniven for struben. Der skal en sejr til, hvis ikke forspringet til ligaens tophold skal blive alt for stort allerede nu. De har kvaliteterne og rutinen til at spille sig ud af krisen, og det tror jeg også de gør her mod et Milan-mandskab, som for første gang i mange år har de bærende profiler i aktion både i midtuge og weekend. I Europa League har man trods alt kunne spare spillere, mens der i Champions League bliver stillet med stærkeste mandskab, og det er jeg ikke sikker på, at de har bredden til.

Et odds på hjemmesejr til Juventus over Milan er virkelig højt sammenlignet med foregående sæsoner, ja Milan har forbedret sig, og Juventus har ramt en formkrise. Men sammenlignet med sidste sæson hvor de to hold præsterede på nogenlunde samme niveau, der stod Juventus-sejren i 1.74 på hjemmebane UDEN tilskuere. Tilskuerne er tilbage nu, Juventus har stadig den stærkeste trup ligaen, og nu står den i 2.21. Den får et skud!

Juventus – AC Milan Odds


Juventus – AC Milan Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

3 kommentarer

 1. Juventus den bedste trup i Serie A? Nej den tid er overstået, og både defensivt, midtbanen, offensivt, og bænken hos Inter er bedre.

 2. Det ved jeg ikke om jeg er helt enig i. Men det er rigtigt at forskellen på de to trupper ikke er voldsom, og at Inter har præsteret bedre i sidste sæson og i starten af denne.

  Kvaliteten i Juves trup er dog, i min optik, lige så god, hvis ikke bedre end Inters, selvom resultaterne ikke har været imponerende.

 3. Defensivt er Inter bedre end Juventus, og med alt respekt for Bonucci og Chiellini, men Skriniar, De Vrij og Bastoni virker bare mere solide.

  Midtbanen hos Inter med især Brozovic og Barella er på et helt andet niveau end Juventus f.eks havde tidligere med folk som Pjanic, Matuidi, i dag snakker vi Rabiot, Locatelli, Bentancur, det er i min optik ikke spillere fra øverste hylde til et Juventus mandskab, og vil de tre starte fast hos Inter det tvivler jeg på.

  Offensivt har Juventus Dybala og Chiesa som de farligste våben, men man mangler den angriber som scorer de 20 sæsonmål, og det har jeg svært ved at se Dybala, Chies, Kean eller Morata gøre.

  Lukaku er væk og det har kostet hos Inter, men man har forsat folk som kan lave mål i Lautato Martinez og Correa, og for ikke at glemme Dzeko 🙂 Ikke sagt at en af de tre vil kunne lave 20 sæsonmål, men Juventus har større problemer end bare spillet i de første tre spillerunder, det er mandskabet som mangler kvalitet, og en bænk som ikke virker skræmmende, og det dufter af en sæson som man så sidste år.

  Men held og lykke med spillet.

Skriv et svar