18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Juventude-Gremio-1. July 2021 02:30

Units 1/10 Tabt
Juventude vs Gremio
Begge hold scorer: ja
1. juli 2021 02:30
Mr Green
Tippet til 2.20
Udgivet 30. juni 2021 14:30
Brasilien, Serie A
Oprykkerne fra Juventude har fået en god start med få nederlag mens Gremio endnu har første sejr til gode.

Juventude har fået en god start på Serie A med point i fem af syv kampe og senest en sejr over Flamengo. Holdet er offensivt sat op i en 4-3-3 under Santos ledelse og der er flere offensive spillere har sætte i spil. 9'eren Peixoto kom til fra Bragantino men han er blot én af fire offensive tilgange før sæsonen. Juventude har indtil videre tilspillet sig en xG på fine 6.19 men tillader en xGA 8.68. Forsvaret har sit at se til og deres offensive tilgang kan koste bagud til.

Gremio har fået en skuffet start på sæsonen med nul sejre efter fem kampe. Deres værste start nogensinde. Modstanderne har ellers ikke været toppen af poppen i Brasilien. På trods af det er det blot blevet til tre mål scoret på to af kampene mens blot ude-svage Fortalenza var eneste hold som ikke har scoret imod dem endnu. Op til sæsonen blev den tidligere Juventus spiller Douglas Costa hentet til klubben. Her gør han den tidligere Bayern back Rafinha selskab. Med en xG på 7.18 er det ikke fordi de ikke kommer til chancerne men dem skal de score på når modstanderne i samme omgang er kommet frem til en xGA på 7.30

Gremio har ryggen mod muren. Der skal formentlig tre point på kontoen hvis træner Nunes skal beholde sit job. Han må dog klare sig uden sin første målmand Breno, faste midterforsvar Kannemann samt 6'er Santos. Tre bemærkelsværdige defensive fravær. Juventude blot uden deres faste back Alyson.

Juventude har en god chancer for at ligge yderligere afstand til holdene under stregen med point mens Gremio skal have deres første sejr. De har dog alvorlige defensive fravær men har præsteret bedre offensive end målene indikere.

Gode chancer for at begge hold kommer på tavlen.

Juventude – Gremio Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 1. juli 2021 08:02.

Juventude – Gremio Head 2 Head


Skriv et svar