Jordan vs Qatar – 10. feb. 16:00

Fodbold Asian Cup
Jordan
Qatar
10. feb.
17:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Udgivet

Udgivet

10. feb.
17:00
Jordan Over 3.5 Hjørnespark
Tippet til 1.72*
Vundet +2,16

Units

3/10
Jordan Over 3.5 Hjørnespark 1.72*

Tip-boosters

  • Jordan er Asian Cup store overraskelse. Flot offensivt spil og en sejr mod Sydkorea må give dem selvtillid, selvom det er det nuværende holds første finale.
  • Qatar nyder godt af hjemmebanefordelen og er berettiget favoritter. Iran, Uzbekistan og Palæstina gav dem modstand og fik til sammen hele 25 hjørnespark. Palæstina færrest med 5 stk.
  • Jordan stiller og med tre offensive spillere og to wingbacks. Det har været en medvirkende årsag til at de snitter 5,1 hjørnespark pr kamp. Kun i 4-0 sejren over Malaysia gik de under linjen.

Analyse

Qatar er værter og i deres anden Asian Cup finale i træk. Truppen har masser af international erfaring og med talrige spillere som har spillet 25+ landskampe med hinanden de sidste 3-4 år. Det sammenhold og kendskab til hinanden har bæret dem til finalen. Til deres held har vejen hertil været forholdsvis overkommelig. Semifinale modstanderen, Iran, har været sværeste modstander og eneste modstander af international kvalitet. På trods af det har de skulle kæmpe for at nå hertil da både Palæstina og Uzbekistan gav dem kamp til stregen.

Jordan vej har også været forholdsvis  overkommelig. De mødte Sydkorea to gange og vandt 4 point. Imponerende da Koreanerne var blandt forhåndsfavoritterne og blandt de stærkeste defensive hold i Asien. Jordan ansatte Hussein Ammouta som træner sidste sommer. Siden da er blot to af otte kampe af betydning tabt men mere relevant, fortrækker han at spille 3-4-3 med wingbacks. Det har været en succes når det kommer til hjørnespark til Asian Cup. Med hele 5,1 pr kamp og en xG på 4,66 i deres tre knockout kampe, kan de true de fleste modstandere på dette niveau.

Qatar er favoritter og har gode chancer for at komme foran. Skulle det ske, er Jordan presset frem og det sætter dem i en situation, hvor de kan ende i flere hjørnesparks-givende situationer. Gode chancer for endnu en kamp med 4+ hjørnespark til Jordan.

Flere tips

26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Under 2.5 mål Corinthians vs Gremio
26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:45
Club Brugge -1.25 (AH) Club Brugge vs KV Mechelen
26. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:45
Over 2.5 mål & Begge hold scorer Drogheda United vs Waterford FC
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
AGF +1.25 (AH) FC København vs AGF
28. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Flamengo AH-1.25 Flamengo vs Atletico GO
5. aug.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
17:30
Danmark Holdforfølgelse (M)
9. aug.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
Telstar AH+1 Vitesse vs Telstar

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar