Jordan vs Bahrain – 25. jan. 12:30

Profit
1.040,3
TBP
106,8%
Hitrate
47,2%
3345 Tips
Fodbold icon
Asian Cup Grp. E | Asian Cup
Jordan vs Bahrain
Under 0.5 mål i 1. halvleg
Tippet til 2.40
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 24. jan. 22:20

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Jordan er sikret avancement og behøves ikke at gå efter sejren.

✅ Bahrain går videre, hvis man undgår at tabe med 2 eller flere.

✅ Gruppens 1. plads ser ud til at være mindre attraktiv.

Jordan var sekunder fra at besejre Korea, men måtte nøjes med 2-2, da man indkasserede ved et selvmål i overtiden. Pointet sikrer dog Jordan videre deltagelse og lige nu er man placeret på 1. pladsen i gruppen med samme pointantal som Korea. Den samlede målscore afgør slutplaceringen i tilfælde af pointlighed.

Bahrain ligger nr. 3 med 3 point og et enkelt point vil derfor sende dem videre, mens man faktisk også kan tåle et nederlag, men man må ikke tabe med to mål, da man så ikke er sikker på at blive blandt de 4 bedste gruppe-3’ere. Derfor bør Bahrain have deres primære fokus på defensiven og sørge for, at man holder Jordan fra chancer, for der er meget at tabe og knap så meget at vinde.

Derudover kan der udspille en underlig kamp om placeringerne i denne gruppe, for 1. pladsen står til at skulle møde selveste Japan i 1/8-finalen, fordi japanerne blot blev nr. 2 i deres gruppe efter Irak. Japan er blandt de helt store favoritter til titlen og trods et magert gruppespil, så er det bestemt ikke nogen ønskværdig modstander for noget hold.

Placeringerne afhænger af Koreas kamp mod Malaysia, hvor Korea naturligvis er storfavorit, og hvor Malaysia med 0 point og 0-4 i målscore nærmest intet har at spille for udover æren. Korea kan ligeledes spekulere i, at den 2. plads de pt. besætter er gunstigere end gruppesejren, selvom Korea normalt fremstår som et ærligt folkefærd, der næppe vil have nemt ved at spille en kamp som denne for at undgå at vinde.

Uanset hvad, ser jeg god grund til, at de to mandskaber spiller lidt tilbageholdent og holder øje med Koreas resultat sideløbende med denne kamp. Kommer koreanerne foran og overhaler Jordan, så kan jeg ganske enkelt ikke se nogen grund til, at Jordan skal jagte sejren vildt og voldsomt, og når Bahrain går videre med et enkelt point, så kan det hurtigt blive en kamp, hvor ingen af holdene jagter noget offensivt. Jeg ser god grund til, at der i hvert fald ikke er incitament for at gå offensivt til værks fra start for nogen af holdene.

Omvendt kan man også gisne om, at der ikke vil være interesse for at score i tilfælde af, at Korea ikke bringer sig foran. I den situation vil vinderen af denne kamp bliver 1’er, og hvis man giver sig et dårligt udgangspunkt med Japan i 1. knock out-kamp, så er der måske ingen, der er interesseret i at vinde og gå efter sejren.

Det skal dog nævnes, at Jordan har lavet 6 mål i de to gruppekampe og faktisk har vist sig som et ret offensivt anlagt hold i kvalifikationsturneringen, men dette også i kampe med en anden præmis. Bahrain har straks sværere ved at skabe det offensivt og er også et niveau under Jordan, så de har god grund til at åbne opgøret med fokus på defensiven.

Se flere fodboldtips på SpilXperten.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Jordan – Bahrain Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Jordan – Bahrain

Jordan: Skader og karantæner

Bahrain: Skader og karantæner

Jordan – Bahrain Head 2 Head

Flere Tips

21. jul.
Units 4/10
Tippet til 1.95
23:30
Units 3/10
Tippet til 2.05
23:30
Units 1/10
Tippet til 1.75
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar