18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -10,8
TBP 86,9%
Hitrate 45,0%

John Millman-Illya Marchenko-30. September 2021 11:00

Units 5/10 Tabt
John Millman vs Illya Marchenko
Millman -2,5 Partier
30. september 2021 11:05
Marathonbet
Tippet til 1.83
Udgivet 30. september 2021 00:28
John Millman møder Illya Marchenko i Sofia, og der er værdi at hente på at bakke op om australieren, som der er har vist stærkt spil de sidste par uger.

Senest spillede Millman en god uge på indendørs hardcourt i Nur- Sultan ATP 250, en tunering han forøvrigt vandt i 2020. Han måtte dog i dette års udgave nøjes med en kvartfinale plads, da han tabte snævert i to sæt til landsmanden Duckworth, som der lige nu har gang i sin karrieres bedste periode på tennisbanen. Millman lagde godt for land her i første runde af Sofia Open mod Mikael Ymer, hvor han spillede godt og var cluth i nøglesituationer. Derfor bør vi få en skarp udgave af Millman her i ottendedelsfinalen. Også med det faktum in-mente at mange højere rangerede spillere allerede kan have vendt deres fokus mod Indian Wells (ATP 1000), som der starter d. 4 Oktober. Som nævnt viste australieren sidste år at han kunne vinde en ATP 250 på indendørs hardcourt, og med Sofia titlen potentielt "billigt til salg", så bør vi også få en topmotiveret australier til dagens opgør.

Marchenko kommer med tre sejre fra dette års Sofia Open i bagagen. To af dem var dog i kvalifikationen, inden han slog den aldrende Andreas Seppi i to sæt. Jeg vægter derfor ikke de tre sejre super højt, grundet det svingende niveau hos modstanderne. Marchenko er dog en udemærket spiller på indendørs hardcourt, hvilket hans resultater i karrieren også kan testamentere, men han er også rundet de 34 år, og hans bedste år på tennisbanen er bag ham. Dette kan kan også støttes af kolde fakta. På tværs af alle kampe, uanset underlag eller type af niveau, så har Marchenko ikke slået en spiller indenfor top 75 de sidste fire år.

Forholdende er til den hurtige side her i Sofia, hvor der også er 500 højdemeter at tage stilling til. Boldende kan være drilske. Derfor er det vigtigt at have snøret løbeskoende, og komme på forkant med boldende. Millman bør være den af de to med klart mest hurtighed i benene, samt generelt lyst til at at kæmpe for hver evig eneste bold. Det er hans generelle stil, så det er endnu et område han bør excellere i.

Til sidst har Millman også en fin statistik på indendørs hardcourt i ATP regi de sidste 12 måneder, hvor han har win/loss stats på 10/7. Af de 10 sejre var kun 2 af dem mod lavere rangeret modstand end hvor Marchenko pt. er placeret i verden (nr. 151).

Opsummeret:
– Millman har vist flot spil de sidste par uger.
– Millmans mobilitet og atletiske kunnen bør overrumple Marchenko, i Sofias kaotiske forhold.
– Marchenko har ikke slået en spiller fra top 75 i over 4 år.
– Millman har en fin win/loss ratio det seneste år på indendørs hardcourt.

Der er forskel på ATP- og challenger niveau, hvilket også bør blive afspejlet i opgøret. Millman vinder og dækker en linje på -2,5 partier til flotte odds 1.83.

John Millman – Illya Marchenko Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

John Millman
Illya Marchenko
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 30. september 2021 02:28.

John Millman – Illya Marchenko Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar