João Almeida vs Romain Bardet – 15. maj 2022 11:35

João Almeida
Tippet til 2.00
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 14. maj. 23:59
Giro d’Italia 2022 – 9. etape

Der venter rytterne en vanvittig hård bjergetape på 9. etape af Giro d’Italia. Bookmakerne har – som altid, fristes man til at sige – matchet João Almeida med Romain Bardet. Og akkurat som i tidligere spil går jeg med João Almeida.

Det er næppe væsentligt, at portugiseren er hurtigst på stregen – der bliver næppe en spurt på toppen af Blockhaus, og skulle de to ryttere komme til stregen samtidigt, handler det mindre om spurtstyrke, men mere om den energi, der er tilbage i tanken.

Jeg ser João Almeida som en stjerne in spe, der år for år bliver bedre og bedre. Han bliver ved med at hæve sit niveau, og trods sin unge alder på blot 23 år, har han ved flere lejligheder vist, at han kører som en garvet, erfaren rytter. Han pacer sig selv op af stigningerne, og det bliver vigtigt på en stigning som Blockhaus.

Romain Bardet har genfundet sig selv og så god ud i Tour of the Alps. Franskmanden har haft et par år i karriemæssig stilstand, men noget tyder på at han er tilbage på fordums styrke. Og sådan en etape som den her er som regel ganske god for Bardet.

På en hård stigning som Blockhaus vurderer jeg i sidste ende bare João Almeida som en bedre klatrer. Det er fint, at Bardet har set godt kørende ud i ugelange etapeløb, men jeg mangler at se det i de helt store Grand Tours.

Den er spilbar ned til odds 1,80. Jeg smider fire units afsted.

2,00 – Bet25
1,85 – Nordicbet
1,83 – Betfair, Bet365

João Almeida – Romain Bardet Odds


João Almeida – Romain Bardet Head 2 Head


Flere Tips

3. okt.
18:45
Units 1/10
Tippet til 1.95
Units 4/10
Tippet til 1.72
Units 3/10
Tippet til 1.90
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar