Jessica Andrade vs. Marina Rodriguez – 14. apr. 01:00

Mixed Martial arts UFC
Jessica Andrade vs. Marina Rodriguez
14. apr.
02:00
Loke-Barrett-avatar Loke-Barrett

Kampstart

Kampstart

14. apr.
02:00
Jessica Andrade vinder
Vundet +2,31

Units

3/10
Jessica Andrade vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Andrade lignede sig selv igen, da hun ødelagde Dern sidste år. Forhåbentlig har hun indset, at hun er mere end et stort navn, som bare står til rådighed, når UFC har brug det.
  • Andrade er trods sin størrelse et decideret power house. Hendes power og aggression volder de fleste store problemer.
  • Rodriguez så ud til at være på vej mod titlen, men det sidste halvandet år har budt på en del modgang.

Analyse

UFC 300. Undercard i Las Vegas. Stråvægt.

Jessica Andrade

Brasilien
32 år (25. september 1991)
25-12, 10 KO, 8 sub
Ortodoks
Højde: 157 cm.
Rækkevidde: 157 cm.
Vægt: 52 kg.

Jessica ”Bate Estaca” Andrade er tidligere UFC-mester på stråvægt og er rangeret som nummer fem i divisionen. Hun har bl.a. besejret Raquel Pennington, Larissa Pacheco, Jessica Penne, Joanne Calderwood, Angela Hill, Claudia Gadelha, Tecia Torres, Karolina Kowalkiewicz, Rose Namajunas, Katlyn Chookagian, Cynthia Calvillo, Amanda Lemos, Lauren Murphy og Mackenzie Dern, mens hun bl.a. har tabt til samme Pennington og Namajunas samt Jennifer Maia, Liz Carmouche, Joanna Jedrzejczyk, Zhang Weili, Valentina Shevchenko, Erin Blanchfield, Yan Xiaonan og Tatiana Suarez.

Marina Rodriguez

Brasilien
36 år (29. april 1987)
17-3-2, 7 KO, 1 sub
Ortodoks
Højde: 170 cm.
Rækkevidde: 165 cm.
Vægt: 52 kg.

Marina Rodriguez er rangeret som nummer otte i divisionen. Hun har bl.a. besejret Jessica Aguilar, Tecia Torres, Amanda Ribas, Michelle Waterson-Gomez, Mackenzie Dern og Yan Xiaonan, hun har et draw med Randa Markos og Cynthia Calvillo, mens hun har tabt til Carla Esparza, Amanda Lemos og Virna Jandiroba.

Matchup

Jeg har spillet på Andrade utallige gange de seneste år, men det begyndte at se ud som om, at jeg var for stædig. Efter tre nederlag i 2023 mod Blanchfield, Xiaonan og Suarez var jeg også ved at give op på brasilianeren, men det viste sig, at hun havde haft økonomiske problemer og sprang til, hver gang UFC havde brug for et stort navn med kort varsel. Hun tog imod kampe uden nogen forberedelse og kæmpede med hovedet under armen. Jeg er ikke overbevist om, at hun kan slå Suarez, men kampene mod Blanchfield og Xiaonan havde set anderledes ud, hvis hun havde haft en ordentlig training camp.

Andrade lignede endelig sig selv mod Dern. Hun brugte sin enorme råstyrke til at holde kampen på benene, hvor hun landede den ene tunge træffer efter den anden. Det var i sig selv lidt utroligt, at det tog otte minutter, før det blev stoppet, men Dern demonstrerede sin store toughness, selvom hun var overmatchet. Andrade er uden sammenligning divisionens største puncher. Hvis nogen skulle komme i nærheden af hende på dette punkt, så er det Lemos, som knockoutede Rodriguez sidste år. Der er en del ligheder mellem Andrade og Lemos, men der var niveauforskel, da de to kvinder mødtes i 2022.

Rodriguez er en dygtig striker, som vil have fordelen på afstand i denne kamp, men hun besidder ikke stor power. Hun formåede ikke at holde Lemos væk over tre runder, så jeg tror også, at dette bliver svært for hende mod Andrade. Rodriguez bør desuden være i problemer, hvis det rammer jorden. Hun har et skudsikkert forsvar over for submissions, men man kan se, at hun har arbejdet på dette frem for at være offensiv fra bunden. Det skal med, at Rodriguez så forrygende ud i sin seneste kamp mod Waterson-Gomez, men det lægger jeg ikke så meget i nu om dage. Amerikaneren er både gammel og slidt. Hun var for lille til at stille noget op i clinchen, hvor hun blev ædt op af knæ og albuer. Den går næppe mod Andrade, som man for alt i verden skal holde på afstand.

Jeg tror, at Rodriguez vil have overtaget, så længe hun kan holde det teknisk på distancen, men jeg har svært ved at se dette kontinuerligt over 15 minutter. Andrade har en virkelig potent offensiv, så hvis hun begynder at nærme sig en modstander som Rodriguez, så bør hun kunne tage over, om hun forvandler det til en slåskamp eller vælger at grapple.

Min chancevurdering ligger omkring 60-40, hvilket giver en betvalue på 106,20 procent. Til sammenligning med dette spil giver Betfair 1,65, Bwin og Marathonbet giver 1,71, Bet365 og Comeon giver 1,72, mens Nordicbet giver 1,75.

Flere spilforslag

20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
FC Nordsjælland vs FC Midtjylland Superligaen Mesterskabsspil
20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
Bologna vs Juventus Serie A
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar