Jermell Charlo vs Brian Carlos Castano – 15. maj 2022 03:00

Charlo w/ KO, TKO el. disq
Tippet til 4.00
Units 3/10
Vundet +9,00
Udgivet 11. maj. 01:08
Charlo er en fremragende fighter, som både kan vinde kampe med sin teknik og størrelse på afstand og med sin power og kæbe, hvis han ender i et brawl. Hvis det ikke var for den uafgjorte kamp med Castano sidste sommer, så ville han formentlig være top ti pound-for-pound mange steder. Han har en klar svaghed, hvilket er hans output. Han har en tendens til at lede efter highlights, hvor han loader op med power shots og giver runder fra sig, når han ikke lander. Han tabte en kontroversiel decision til Harrison, der var stor underdog, på netop denne måde. Han kom dog tilbage i deres rematch som en anderledes fighter. Han brugte sine overlegne evner til at bryde Harrison ned, inden han skruede tempoet op og lagde ham ned i ellevte runde.

Castano er en større udfordring, men han er en lidt endimensional fighter, så min fornemmelse er, at Charlo har lært en masse af deres første møde og præsterer langt bedre i rematchen. Castano kan nok stadig vinde runder med sin aggression og arbejdsrate, men han har en stil, hvor han risikerer at tage meget damage. Han er mere end blot en simpel pressure fighter, der tager et slag for at lande to, men han lever stadig meget på sin kondition og vilje. Mod Charlo er han samtidig nødt til at komme fremad pga. forskellen i evner og størrelse, hvilket bør betyde, at amerikaneren får rig mulighed for at lande både tungt og ofte. Jeg er ikke overbevist om, at Castano holder til dette endnu en gang, hvis Charlo er skarpere. Der er ingen tvivl om, at Castano har en stærk kæbe. Det var utroligt, at han blev stående i de sene runder, hvor han var hårdt rystet. Charlo har dog vist, at han besidder rigeligt med power til at få ham ud. Han er i øvrigt en bedre finisher, end hans rekordliste indikerer. Syv af hans otte seneste sejre er kommet på knockout, så det er efter min mening et forsøg værd.

Jeg giver en chancevurdering på 28 procent, hvilket giver en flot betvalue på 112 procent. Da jeg allerede har et vinderspil på kampen og dette spil er et langskud, så nøjes jeg dog med tre units. Til sammenligning med dette spil giver Bet365 3,50, mens Comeon giver 3,75. Der er ikke øvrige bookmakere, som har odds på method of victory endnu, men knockouten er faldende i udlandet, hvorfor jeg slår til nu.

Jermell Charlo – Brian Carlos Castano Odds


Jermell Charlo – Brian Carlos Castano Head 2 Head


Flere Tips

24. mar.
Units 5/10
Tippet til 1.83
20:00
Units 2/10
Tippet til 1.90
20:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 1.77
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

Skriv et svar