18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 81,7
TBP 107,3%
Hitrate 47,8%

Jeonbuk FC-Chiangrai United-25. June 2021 18:00

Units 1/10 Tabt
Jeonbuk FC vs Chiangrai United
Begge hold scorer: nej
25. juni 2021 18:00
Nordicbet
Tippet til 1.70
Udgivet 24. juni 2021 11:55
AFC, Champions League. Neutral bane i Uzbekistan

De sydkoreanske mestre fra Jeonbuk har fået en overkommelig gruppe. Japanske Osaka er de bedste modstandere mens thailandske Chiangrai må regnes som en af de svageste.

Jeonbuk er faste deltagere i AFC Champions League. Det sydkoreanske storhold måtte sidste sæson sige farvel efter gruppespillet men var i en langt bedre gruppe end nu. I den lokale liga er Jeonbuk også i spil til mesterskabet igen, da de ligger 2'er efter 18 kampe. Her har de lukket 19 mål ind men hele syv af dem er lukket ind på to kampe. Defensiven er stærkt med landsholdsspillerne Ju-yong & Yong. Den tidligere Bundesliga spiller Jeong-Ho samt erfarne Chul-Soon og Bo-Kyung der har spillet i klubben i 5+ år. Derudover er målmand Bum-Keun fast mand for deres Olympiske U23 hold.

Chiangrai var med i AFC Champions League gruppespillet for første gang sidste sæson. Her endte de sidst men fik trods alt skrabet fem point sammen. Alle i gruppens tre sidste kampe. De havde oprindeligt ikke direkte kvalificeret sig til CL denne sæson men da de australske hold træk sig fik de en plads, i stedet for en tur gennem kvalen. Chiangrai har ikke spillet en kamp af betydning siden starten af april. Hele holdet har nu været samlet i to dage og træner som gruppe sammen for første gang i en måned. De har dog været lidt uheldige da de er blevet tildelt en dårlig træningsbane og har offentligt brokket sig over forholdene.

Jeonbuk er et stærkt hold hvor flere enten har spillet i Europa eller for landsholdet. De er faste deltager i AFC Champions League og holdet bliver fløjet med privat fly. Chiangarai var 27 timer om at nå frem da de skulle skifte fly tre gange og endda overnatte i Istanbul. De har derudover været fra hinanden i en måned og skal nu spille første kamp af betydning siden starten af april. Det øger alt andet lige sandsynligheden for en Jeonbuk sejr men mon ikke den første kamp bliver mere kontrolleret, og blot ét af holdene kommer på tavlen. Defensivt stærke og erfarne Jeonbuk har gode chancer for at holde Chiangrai fra målet ihvertfald

Jeonbuk FC – Chiangrai United Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Jeonbuk FC
Chiangrai United
Odds are subject to change. Last updated 25. juni 2021 17:56.

Jeonbuk FC – Chiangrai United Head 2 Head


Skriv et svar