18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 77,7
TBP 107,2%
Hitrate 47,4%

Jeonbuk FC-BG Pathum United-15. September 2021 10:30

Units 3/10 Tabt
Jeonbuk FC vs BG Pathum United
Jeonbuk AH-1,25
15. september 2021 10:30
Marathonbet
Tippet til 1.79
Udgivet 10. september 2021 18:34
AFC, Champions League 1/16-finale
Storklubben Jeonbuk spillede sig sikkert videre fra deres gruppe mens Pathum var bedst af de ringeste i sin svage gruppe. Jeonbuk er i kampform og langt i deres sæson mens Pathum lige er startet.

Jeonbuk fra Sydkorea er efterhånden faste deltagere i AFC CL. Det er 10 gang på 11 sæsoner og de havde ingen problemer i deres gruppe. Udover Gamba Osaka var den forholdsvis svag, med bla Pathum's lokal rivaler fra Chiangrai United. Fem sejre af seks mulige og hele 22 mål scoret viser tydeligt hvilken magt demonstration de var ude i. Truppen er også stærk med flere omkring Sydkorea's landshold og et par stærke udlændinge i særligt den tyske angriber Iljutcenko og hans brasilienske kollega i front Gustavo. De har til sammen scoret 23 mål og hele 11 i CL indtil videre. Den sydkoreanske liga er i fuld gang og efter 27 kampe indtager Jeaonbuk 2. pladsen, og kæmper mod Ulsan om mesterskabet.

Pathum vandt den thailandske liga i deres første sæson sidste sæson. Det er dog ikke den store overraskelse da klubben er blandt de større, på trods af deres nedrykning for et par sæsoner siden. Truppen er også god efter lokal forhold, hvor flere er omkring Thailand's landshold og har international erfaring. Australske Vidmar blev ansat som træner før CL gruppespillet og det blev en succes med 12 point fra seks kampe. Til deres held blev alle kampene dog spillet på deres hjemmebane, hvor underlaget er kunstgræs og var de dog i gruppe med meget svage Kaya fra Filipinerne og Viettel fra Vietnam. Sydkoreanske Ulsan, som er omkring Jeonbuk's niveau vandt klart alle deres gruppekampe. Den thailandske liga er blot to kampe gammel. Seneste sæson sluttede tilbage i marts og efter CL gruppespillet i juni/juli har Pathum ikke spillet meget på det seneste. Ikke urealistisk at forvente de ikke er helt oppe i omdrejninger endnu.

Jeonbuk er et storhold i Asien og er i fuldt gang med at forsøge at vinde deres national liga. Truppen er stærk med flere omkring et godt landshold i form af Sydkorea og et par gode offensive udlændinge kommer formstærke til kampen. Pathum er næsten lige startet deres hjemlige liga. De fik en flot 2. plads i deres gruppe men har ikke længere glæde af at spille hjemme. De har dog en returkamp at se frem til og forsvaret kan derfor blive deres første prioritet mens Jeonbuk formentlig går efter en sikker sejr, så de kan holde fokus på ligaen. Der kommer ingen tilskuer til kampen men selvom de er tilbage i Sydkorea er det ikke uvant for nogle af spillerne.

Jeonbuk FC – BG Pathum United Odds


Jeonbuk FC – BG Pathum United Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar