18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 34,4
TBP 106,5%
Hitrate 36,3%

Japan vs Paraguay-20. September 2021 17:00

Units 4/10 Tabt
Japan vs Paraguay
Japan
20. september 2021 17:00
Marathonbet
Tippet til 1.92
Udgivet 19. september 2021 20:27
Der venter en gyser i den tidlige gruppefinale i gruppe E, hvor Japan og Paraguay dyster om den vitale andenplads, der sender dem videre. Scenariet er at vinderen af kampen går videre som nummer to, mens Japan går videre ved X.

Bookmakerne melder om en jævn kamp med Japan som små favoritter.

Det er et svært matchup, fordi de ikke møder hinanden tit. Begge lande meldte om optimisme forud for VM, og det kan jeg godt forstå: begge mandskaber har spillet pænt ved VM.

Men jeg er overbevist om at Japan er det bedre mandskab af de to. De pressede Spanien til det yderste, og havde dem faktisk en overgang i knæ. Mod Angola var det mere lemfældigt, men offensivt har Japan store kvaliteter, særligt anført af deres nationaliserede Arthur, der har været en pæn oplevelse ved VM.

Japan har en stor fordel: De kan leve med krydset. De har en bedre målscorer end Paraguay, så hvis kampen ligner et X mod slutningen, vil Paraguay være tvunget frem – og det åbner målet for Japan i en hurtig omstilling.

Det er en subjektiv vurdering, men baseret på de fire gruppekampe, de to mandskaber har spillet, vurderer jeg at Japan er et bedre hold.

Der er odds 1,92 hos Marathonbet, odds 1,85 hos Pokerstarssports og Cashpoint samt odds 1,83 hos ComeOn og Onside Betting. Det øvrige marked er ude med odds 1,80. Jeg vil tage den ned til odds 1,75.

Japan vs Paraguay – Odds


Japan vs Paraguay – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar