18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -10,8
TBP 86,9%
Hitrate 45,0%

Jannik Sinner-James Duckworth-1. October 2021 17:05

Units 4/10 Vundet
Jannik Sinner vs James Duckworth
Jannik Sinner sejr & over 18,5 Partier
1. oktober 2021 17:10
Marathonbet
Tippet til 1.77
Udgivet 1. oktober 2021 11:05
Sidste års vinder af Sofia Open Jannik Sinner møder den faktastisk spillende James Duckworth i et opgør som godt kunne blive tættere end hvad oddsene indikerer.

Sinner besejrede igår Gerasimov (6-2, 7-6) og kom derfor fremragende igang med hans titelforsvar i Sofia. Det italienske stjerneskud spillede ganske fornuftigt, og som seer havde man hele tiden fornemmelsen af at Sinner gemte på et ekstra gear, som kun sporadisk blev fremvist i afgørende situationer. Medregnet kampen igår har Sinner nu win/loss stats på 12/4, og hold/breaks stats på flotte 111,7. Det er derfor ikke mærkeligt at han er gjort til favorit i dagens opgør, og jeg er også ganske overbevist om at han bør avancere til semifinalen.

Som det kort blev berørt i de første linjer er James Duckworth decideret fantastisk spillende, og generelt har hele 2021 sæsonen været en lang dans på roser for den ærgerrige australier. Lige nu har han gang i sæsonens bedste periode, hvor han her i september har hentet den ene sejr efter den anden. Australieren har siden d. 14 september spillet hele 12 (11 sejre) tenniskampe, hvilket har resulteret i små 19 timer på tennisbanen. Spørgsmålet er derfor hvor han nu står henne fysisk? – I seneste runde fik han relativt let bugt med Benoit Paire, som der heller ikke investerede et stort løbepensum i kampen. Man bør dog forvente langt mere energi investeret fra Sinner, samt et ekstremt højt niveau fra baseline, og så er spørgsmålet hvor meget australieren har tilbage i tanken, når opgøret går ind i det andet- og eventuelt tredje sæt?

H2H står der 1-0 til Sinner på indendørs hardcourt, da italieneren vandt ubesværet i ATP Köln 2020. Deres seneste opgør var dog tilbage i august, hvor Duckworth vandt i Toronto på underdørs hardcourt. Så overall står de 1-1, og det er ikke længe siden at Duckworth sidst beviste at han kunne slå Sinner. Jeg mener dog at underlaget i dagens opgør falder klart ud til den unge italieners fordel. Som sagt er han forsvarende mester her i Sofia, og har generelt været glimrende på underlaget. Modsat var forrige uge faktisk den første sejr på indendørs hardcourt i ATP regi for Duckworth, så det her underlag har ikke tidligere været hans livret. ​

Jannik Sinner bør være for stor en mundfuld for Duckworth, men som sagt er australieren brandvarm, og på trods af en potentielt halvtom benzintank, bør han kunne spille op med italieneren i de første 2 sæt.

Marathon Bet betaler flotte odds 1,77 på Jannik Sinner sejr og over 18,5 partier, hvilket jeg ser som et meget sandsynligt udfald.

Jannik Sinner – James Duckworth Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. oktober 2021 02:56.

Jannik Sinner – James Duckworth Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar