18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit -16,7
TBP 82,7%
Hitrate 41,7%

Jannik Sinner-Gael Monfils-3. October 2021 15:30

Units 4/10 Tabt
Jannik Sinner vs Gael Monfils
Gael Monfils +2,5 Partier
3. oktober 2021 15:40
Marathonbet
Tippet til 1.89
Udgivet 3. oktober 2021 02:22
Vi har nået finalen her i Sofia Open, og det afgørende slag skal stå mellem Jannik Sinner og Gael Monfils. I mine øjne en ekstremt tæt finale, men markedet har Sinner som relativt klar favorit.

Og hvorfor giver Sinner lige nu ca. 1,60 igen som sejrsherre? – Jo, først og fremmest er han forsvarende mester her i Sofia, og indtil videre har han stadig ikke afgivet et sæt i dette års tunering. På indendørs hardcourt har han for de seneste 12 måneder nu en win/loss stat på 14/4, og hold/break stats på flotte 111,3 (82,7+28,6). Det i sig selv retfærdiggøre også en favorit rolle her i opgøret, men der har været en lidt bekymrende trend for Sinner i den seneste periode, men det vender jeg tilbage til.

Først skal vi også runde Gael Monfils, eller LaMonf. Han har haft en ekstremt ubesværet tunering indtil videre, hvor det i alt er blevet til mindre end 2 timer sammenlagt på tennisbanen i Sofia. Han fik en WO i første runde da Ivashka med kort varsel måtte trække sig. Derefter slog han ubesværet Mager, og efter lidt startproblemer mod Giron vandt LaMonf 11 ud af de sidste 12 partier i kampen. Så franskmanden ligner også en mand der er velspillende og klar til at løfte pokalen for første gang i Sofia. Foruden en kamp i Wien i slutningen af 2020 hvor LaMonf måtte trække sig pga. af en skade, så har han ikke spillet kampe på indendørs hardcourt de sidste 12 måneder, indtil Metz Open i sidste uge. Derfor snakker vi en meget lille stikprøve på 5 kampe, og det giver ikke mening f.eks. at fremhæve hold/break sats på 124,3 (89,6+34,7), når der ikke er flere kampe som baggrund for statistikken. Men Monfils er generelt særdeles fremragende på indendørs hardcourt. Før Corona pandemiens udbrud vandt han både Montpeiller Open (ATP 250) og Rotterdam Open (ATP 500), på 2 uger. Og selvom vi ikke har set ham så meget på tennisbanen her i Sofia, så har han set meget skarp ud i de lidt under 2 timers tennis han indtil videre har spillet.

H2H står der 1-1 på indendørs hardcourt, da de for næsten præcis 2 år siden mødte hinanden med en uges mellemrum i først Antwerp og senere Wien. Sammenlagt fører italieneren dog 2-1, da han trak det længste strå i en dramatisk 5 sæts kamp i dette års US Open. På trods af en sejr til Sinner, så var der en tendens i den kamp som hænger sammen med den lidt bekymrende trend, som blev nævnt før.

Sinner har nemlig haft problemer med hans førsteserv i et stykke tid. Problemet er selvfølgelig ikke større end at han fortsætter med at vinde størstedelen af hans kampe, men det er 9 kampe siden at han har ramt over 60 % af sine førsteserver. For langt størstedelen af spillerne på ATP Touren ville dette være et kæmpe problem, men det viser så samtidigt også italienerens kvaliteter fra baseline. Netop mod LaMonf i US Open ramte Sinner også kun 56 % af hans førsteserver, og franskmanden generede også hele 18 break muligheder, hvor han dog kun konverterede de 6 af dem. LaMonf er selv ekstremt stærk fra baseline, så Sinner har med stor sandsynlighed ikke råd til at levere den samme lave procent som i US Open, hvis han skal gøre sig forhåbninger om at genvinde titlen og atter besejre franskmanden.

Det her er et tættere opgør en hvad oddsene pt. indikerer, og derfor synes jeg at den klare værdi ligger på LaMonf. Jeg elsker generelt at dække mig ind med et parti handikap på underdogen i de her 50/50 opgør, men de lidt mere vågede bør prøve at spille Gael Monfils lige på. Her betaler ComeOn lige nu 2,45.

Jeg går dog med at franskmanden "blot" skal dække en linje på +2,5 partier, hvilket Marathon Bet i skrivende stund tilbyder flotte odds 1,89 på.

Jannik Sinner – Gael Monfils Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. oktober 2021 06:14.

Jannik Sinner – Gael Monfils Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar